A párom húga állandóan ki rekeszt a párom mellől ő ül mellé simogatja az arcát a fejét mikor a párom alsónadrágban van akkor mindig oda néz neki be fekszik mellé pólóba meg bugyiba le hajol előtte és az este furcsa volt mivel egy szobában aludtak és el köszöntem a páromtól a neten rá egy percre a lány is le lépett netről és még ne kombináljak mert párom nem szól rá ő 25éves a húga 22
Most ezt magyarázza el nekem valaki normális dolog az ilyen?
Itt akivel probléma van , az te vagy ! :D Ez már a féltékenység felső határa . Szerintem a pasid előtt fejezd be ezt a viselkedést mert senki nem tűri el hosszú távon ezt .
2018. nov. 29. 09:32
13/21 anonim válasza:
Hogy lenne férfi ha fogamzásgátlót szed??
De amúgy tényleg gyereket akarsz egy ilyen kapcsolatba szülni, kérdező?? Mert nagyon nem kéne.
2018. nov. 29. 09:56
14/21 anonim válasza:
Testvérek és jóban vannak. Lehet, hogy kicsit fura, de szerintük ez normális. Az, hogy nézi ott a bátyját, ....hiánytól lehet. Szeretik egymást és ők így mutatják ki. Akkor lenne gond, ha együtt is zuhanyoznának, na az már beteges. Így viszont normálisnak mondható a helyzet, amit vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2018. nov. 29. 10:15
15/21 anonim válasza:
Hát ha valóban így van nem normális a viselkedés. Báttyam és közöttem 8 év van , együtt élünk. Nem mászkálok előtte bugyiba melltartóba, de van hogy fürödni indulok és meglát fehérneműbe ebbe semmi rossz nincs , de nem ülök le vele beszelgetni, simogatni pláne nem fogom. Ő ugyan ez , neha kijön alsogatyaba de csak 1 poháréért vagy valamiért nem beezelgetni....hajolni amúgy se hajolgatok senki előtt. Leesik valami leguggolok... egy szobába se fogok csak úgy aludni vele .... Ha elmegyünk családdal kirándulni és ugy van hely persze ha kell vele alszok, de magamtól nem fogok átmenni a szobájába aludni.. el se tudom képzelni ezeket
Veled van a gond, mert olyanokat dumálsz be magadnak amik nincsenek. A pasid meg nem azért nem akar nálad aludni mert gerjed a húgára, hanem mert annyira rátelepszel hogy megfojtod. Amúgy tud róla hogy te babát akarsz, vagy hazudsz neki, és a gyerekkel akarod magadhoz kötni?
2018. nov. 29. 11:10
18/21 anonim válasza:
Ket batyam van es mar maga a gondolat hogy testvedek kozt.... felkavarja a gyomrom.
Mar bocs de ez nem normalis :D
Egyke vagy?
2018. nov. 30. 01:51
19/21 anonim válasza:
Huga huga,vannak határok,normális nem fekszik a hugával anyjával apjával huszon évesen egy ágyba,nem bámulják egymás nemi szerveit nem simogatják egymást,ez beteges....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!