Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vajon ez teljesen normális?

Vajon ez teljesen normális?

Figyelt kérdés

A párom húga állandóan ki rekeszt a párom mellől ő ül mellé simogatja az arcát a fejét mikor a párom alsónadrágban van akkor mindig oda néz neki be fekszik mellé pólóba meg bugyiba le hajol előtte és az este furcsa volt mivel egy szobában aludtak és el köszöntem a páromtól a neten rá egy percre a lány is le lépett netről és még ne kombináljak mert párom nem szól rá ő 25éves a húga 22

Most ezt magyarázza el nekem valaki normális dolog az ilyen?

2018. nov. 29. 07:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
30%
Miért van ott egyáltalán a húga? Együtt éltek párod húgával? Szét kellene költözni mondjuk.
2018. nov. 29. 07:46
 2/21 A kérdező kommentje:

Szüleinél élnek

A párom háza most készül

Én hozzájuk meg nem mehetek mert "anyós" nem csíp.. De ez is érdekes mert eddig aki volt neki senkit nem csípett

2018. nov. 29. 07:50
 3/21 anonim ***** válasza:
47%
Hát nemtom... A mi családunkba természetes h néha bugyiba/gatyába vagyunk egymás előtt/mellett, ettől még nem kell semmi betegesre gondolni. Kérdezz rá a barátodnál
2018. nov. 29. 07:50
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te látsz bele mást, mint ami. Annyira féltékeny vagy, hogy már a pasid tesója is zavar....na ez a furcsa.
2018. nov. 29. 07:53
 5/21 A kérdező kommentje:
Rá is kérdeztem de ö egyből jön azzal ne kombináljak.. Meg mondtam neki ha otthon a húga akkor jöjjön át hozzám aludni ő meg erre azt mondta azt felejtsem el hogy mindig nálam alszik ha otthon a húga ha nem tetszik odébb állok
2018. nov. 29. 07:54
 6/21 A kérdező kommentje:
Úgy nem vagyok féltékeny eddig semmi bajom nem volt a húgával de azért szemet szúrtak az ilyen dolgok amik azért érdekesek
2018. nov. 29. 07:58
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
De, te féltékeny vagy. A húga bszki. Felfogod? Szerinted a srác meg fogja dugni a húgát?
2018. nov. 29. 08:05
 8/21 A kérdező kommentje:

Engen akkor tegyél félre

Normális egy ilyen testvéri kapcsolat?...mert szerintem nem

2018. nov. 29. 08:07
 9/21 A kérdező kommentje:
Maga a leány viselkedése..
2018. nov. 29. 08:09
 10/21 anonim ***** válasza:
57%
nagyon nem okés.
2018. nov. 29. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!