Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi oka lehet, hogy ennyire...

Mi oka lehet, hogy ennyire nem hatja meg semmi?

Figyelt kérdés

A testvérem 22 éves és érdekes módon egyreszről egy nagyon érzékeny, jólelkű teremtés, másrészről viszont a családi tragédiák nem hatják meg.

Mamánk temetésén nem sírt, pedig szerette. Felnőtt vele a szererett kutyája, és mikor meghalt, nem sírt. Nemrég keresztapukája majdnem belehalt egy baleset során ért sérülésekbe, de nem látszott stresszesnek.

2018. nov. 22. 12:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a nagymamám meghalt, először fel sem fogtam. Imádtam, de egyszerűen feldolgozhatatlan érzés volt. Pár nappal később olvastam egy verset, amikor egyedül voltam, és az hirtelen előhozta belőlem a könnyeket. Ez nem automatikusan jön, hanem amikor olyan lelkiállapotba kerül az ember, hogy egyáltalán fel tudja fogni. De akkor sem törvényszerű mindenkinél, hogy sírni is fog. Talán rosszabb annak, aki szenved, de nem tud sírni, mert nehezebben könnyebbül meg.
2018. nov. 22. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!