Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti figyelmeztetnétek a testvér...

Ti figyelmeztetnétek a testvéreteket, ha szerintetek a vesztébe rohan, ha a jelenlegi barátnőjével tervez hosszútávon?

Figyelt kérdés

2018. nov. 19. 19:17
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
7-es válazolónak írnám, hogy szerintem a te fiad esetében is elég ostobaság az a felfogás, hogy azért nem szóltál, mert "legalább így az elején boldog volt". Mintha csak ezzel a nővel lett volna esélye a boldogságra... miközben ha végiggondolja az általad megfogalmazott aggályokat, és hamarabb felnyílik a szeme, annyival hamarabb van esélye megtalálni tényleg azt az embert, akivel nem csak az elején boldog, hanem egy életen át. Én legalábbis ezt így gondolom.
2018. nov. 19. 20:26
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek.
2018. nov. 19. 20:27
 13/44 anonim ***** válasza:
74%
Az ember felnőttként eldőnti kivel lesz boldog v boldogtalan a saját kárán szabad párválasztás van,nem a szülő és teso választ nekünk párt mi meg jopifzzunk diszként. Enni nem akarsz teód helyett,eddig hány nőt uztél le mellőle,nem lehet h kicsit betegesek az érzéseid felé és simán féltékeny vagy és maganak akarod?
2018. nov. 19. 20:35
 14/44 anonim ***** válasza:
60%
Nem, mert úgysem hallgatna rám.
2018. nov. 19. 22:26
 15/44 anonim ***** válasza:
94%
Először elgondolkoznék azon, miért gondolom ezt. Ha rájövök, hogy igazi oka nincs, csak előítéletes vagyok, vagy nem a tesóm boldogsága miatt ellenkezem, hanem a család menősége / anyukán hisztériája / mit szól majd a falu miatt, akkor hagyom. Ha tényleg nyomós okom van rá, akkor leülnék beszélni a tesómmal, elmondanám, hogy nem befolyásolni akarom, és nem belepofázni akarok, csak aggódom, és elmondom, hogy mit látok és miért gondolom, hogy érdemes lenne átgondolnia. Aztán döntsön ő, ahogy jónak látja.
2018. nov. 19. 23:51
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Én csak elmondanám neki egyszer hogy mit látok, mi a véleményem, meglátásom, és megkérném hogy gondolkozzon el rajta egy picit.

Aztán többet nem beszélnék róla, csak akkor ha tanácsot kér, vagy ha tényleg olyat látok hogy mindenéből ki akarja forgatni esetleg és nem akarja észrevenni.

Persze akkor sem szállnék rá, csak újra felhívnám a figyelmét hogy vegye észre a dolgokat. Ha ez sem hat rá akkor végleg hagynám a dolgot. Egyrészt felnőtt ember, másrészt ő élete, úgy alakítja ahogy jónak látja, ha segítség kell segítek neki minden további nélkül, ha látom hogy baj van figyelmeztetem, de nem fogok emiatt rá szállni mert értelmetlen.

Épp elég nekem a saját életemmel foglalkozni, nem pedig máséval.

2018. nov. 20. 00:38
 17/44 anonim ***** válasza:
94%
Csatlakoznék azokhoz, akik egyetlenegyszer elmondanák az aggályaikat és soha többé. És persze reménykednék, hogy nincs igazam.
2018. nov. 20. 04:36
 18/44 anonim ***** válasza:
67%

Te szerintem ne szólj semmit. Aki 6 év boldogságtól és egy gyerektől fosztana meg valakit, mert 7 év után vége, az csak ne szóljon bele senki életébe.

Olyan nincs, hogy valakivel életed végéig boldog vagy, hullámvölgyek nélkül. És baromság is lenne ezt elvárni, hogy a tesók csak azzal legyen kapcsolatban, aki ezt meg tudja adni.

Olyan vagy, mint a pokoli anyós, akinek se elég jó, hogy az ő pici fia mellett lehessen, ezért sorra marja el a barátnőit. Aztán egyszer belefut egy magához hasonló menyecskébe, akinek lételeme a gyülölködés és a harc, és csak azért se hagyja magát. Ketten pedig szépen tönkreteszik anyuci pici fiát.

Véleményed lehet, nem kell szeretned a barátnőjét, de fogadd el, hogy az öcséd azzal tervez, akivel ő akar.

2018. nov. 20. 05:52
 19/44 anonim ***** válasza:
90%
Vesztébe rohan? Miért, drogozik a barátnő vagy mondjuk nárcisztikus pszichopata? Miért van ilyen komoly veszélyben a testvered?
2018. nov. 20. 07:11
 20/44 anonim ***** válasza:
65%
"Ha tényleg nyomós okom van rá ... nem befolyásolni akarom" - De igen, pont befolyásolni akarnád, épp ezért beszélnél vele. És szerintem jól is tennéd.
2018. nov. 20. 07:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!