Ti figyelmeztetnétek a testvéreteket, ha szerintetek a vesztébe rohan, ha a jelenlegi barátnőjével tervez hosszútávon?
Én csak elmondanám neki egyszer hogy mit látok, mi a véleményem, meglátásom, és megkérném hogy gondolkozzon el rajta egy picit.
Aztán többet nem beszélnék róla, csak akkor ha tanácsot kér, vagy ha tényleg olyat látok hogy mindenéből ki akarja forgatni esetleg és nem akarja észrevenni.
Persze akkor sem szállnék rá, csak újra felhívnám a figyelmét hogy vegye észre a dolgokat. Ha ez sem hat rá akkor végleg hagynám a dolgot. Egyrészt felnőtt ember, másrészt ő élete, úgy alakítja ahogy jónak látja, ha segítség kell segítek neki minden további nélkül, ha látom hogy baj van figyelmeztetem, de nem fogok emiatt rá szállni mert értelmetlen.
Épp elég nekem a saját életemmel foglalkozni, nem pedig máséval.
Te szerintem ne szólj semmit. Aki 6 év boldogságtól és egy gyerektől fosztana meg valakit, mert 7 év után vége, az csak ne szóljon bele senki életébe.
Olyan nincs, hogy valakivel életed végéig boldog vagy, hullámvölgyek nélkül. És baromság is lenne ezt elvárni, hogy a tesók csak azzal legyen kapcsolatban, aki ezt meg tudja adni.
Olyan vagy, mint a pokoli anyós, akinek se elég jó, hogy az ő pici fia mellett lehessen, ezért sorra marja el a barátnőit. Aztán egyszer belefut egy magához hasonló menyecskébe, akinek lételeme a gyülölködés és a harc, és csak azért se hagyja magát. Ketten pedig szépen tönkreteszik anyuci pici fiát.
Véleményed lehet, nem kell szeretned a barátnőjét, de fogadd el, hogy az öcséd azzal tervez, akivel ő akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!