Hogyan oldható meg?
Figyelt kérdés
A testvérem új barátját nem tudom elfogadni, mert nem igazán megértő. Tesóm tartotta el egy ideig a családot és most is sokat segít. Lett egy daganata és anya sokat főzött neki külön. Sokszor gyümölcslevest ami én büdösnek és undorítónak tartok. Főtt húst is kapott rá ki kockákban. Nem tudok ránézni erre a kajára. A barátja sokat főz tesómnak és nem szívesen enném meg mert úgy és olyanokat csinál amiket tesóm szeret. Miért nem lehet mást főzni?2018. nov. 10. 20:29
21/30 anonim válasza:
Miért? 2 éves vagy, hogy gondoskodni kelljen rólad?
22/30 A kérdező kommentje:
Nem csak ha velük élek akkor nekem is főznek utánam is takarítanak nekem is vásárolnak rám is mosnak mint egy normális családban egy gyerekre.
2018. nov. 24. 15:04
24/30 A kérdező kommentje:
16
2018. nov. 24. 19:18
25/30 anonim válasza:
Nekem is főznek utánam is takarítanak nekem is vásárolnak rám is... 16 éves vagy v hat?
26/30 A kérdező kommentje:
16
2018. nov. 28. 18:00
28/30 Boszorkány_ válasza:
Miért vagy ilyen életképtelen és provokatív?
Örülj hogy enni kapsz, nem kötelesek neked semmit csinálni, azon kívül hogy megtűrnek. (még azt sem kellene nekik amilyen defektes vagy)
És hát egy két pofon sem ártana meg neked.
29/30 A kérdező kommentje:
Miért kellene pofon?
2018. nov. 29. 08:46
30/30 anonim válasza:
"ha vele élek akkor gondoskodik is rólam nem?"
Ezt mondhatná bárki, akár tesód is. Ha veled él, akkor gondoskodj is róla. 16 évesen meg kéne tudni oldani azt a pár alkalmat, amikor nem finom az étel amit eléd tesznek. Ne őket terheld a te igényeid miatt plusz főzéssel. Mosni is itt az ideje megtanulni, a koszos gatyádat ne mással akard mosatni. Takarítani magad után minimum, de a közös szobákat is illene alkalmanként. Nem azért mert vendég vagy, otthon is minimum lenne ezeket megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!