Hogyan oldható meg?

Figyelt kérdés
A testvérem új barátját nem tudom elfogadni, mert nem igazán megértő. Tesóm tartotta el egy ideig a családot és most is sokat segít. Lett egy daganata és anya sokat főzött neki külön. Sokszor gyümölcslevest ami én büdösnek és undorítónak tartok. Főtt húst is kapott rá ki kockákban. Nem tudok ránézni erre a kajára. A barátja sokat főz tesómnak és nem szívesen enném meg mert úgy és olyanokat csinál amiket tesóm szeret. Miért nem lehet mást főzni?

2018. nov. 10. 20:29
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
csak azt szeretném tudni mit kell, illik ilyenkor mondani
2018. nov. 10. 21:30
 12/30 anonim ***** válasza:
71%

Hogy ez neked mennyire bonyolult kérdés... Elképesztő.

"Szia, nem lehetne arról szó, hogy a héten párszor *kaja, amit ennél* is legyen? Persze, ha nem nagy gond, mert a *tesód kajája nem a kedvencem."

2018. nov. 10. 21:56
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha a tesodnak olyan rakja volt ami miatt speckon neki kulon kellett fozni akkor az tovabbra is fontos. Az elete mulhat rajta.

Ugyhogy, amit 12-es irt ugy eleg udvariatlan es erzeketlen tovabbra is.

Helyedben a tesoddal beszelnek. Es nyiltan megkerdeznem ehet-e mar mindent vagy mi az amit ennie kell vagy sokmindent nem ehet-e. Es o erre szepenvalaszol. Ha ezek kozott van olyan, amit te szeretsz es o is ehet, akkor ha epp ugy adodik kerheted majd a baratjat, hogy a huszadik altalad nem szeretett kaja utan vegre fozzon mar azt. Ha meg a tiltolistan levo kajakra vagysz, akkor ezen beszelgetes alkalmaval nyugidtan mondd meg tesodnak, hogy ugye nem lesz gond, ha en neha foznek olyat magamnak, amit te nem ehetsz? Mert tudod sajnallak es megertem neked eletbevago ez a dieta, de en neha ennek szalonnat szalonnaval.

Ezt tesod biztos megertene. Azonban a baratjatol azert ne vard, hogy neked kulon fozzon...

2018. nov. 10. 22:10
 14/30 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget. Meg fogom kérdezni. Azért nem mertem egyedül hozzáfogni mert otthon leordítottak. "oda mész és az lesz amit mondanak". Tesóm teljesen más mint anyáék ő tök normális. A barátja viszont más tészta ő szigorú.
2018. nov. 11. 07:21
 15/30 A kérdező kommentje:
Nem tudok főzni egyáltalán.
2018. nov. 11. 08:27
 16/30 anonim ***** válasza:
Én egy 38 éves pasi vagyok, 15 éves korom óta főzök. Nem értem azokat a pasikat, akik sírnak, hogy " jaj, nem tudok főzni!", "az asszony 2 napig nem lesz itthon, éhen fogok halni, jajj nekem!", a kedvencem az, amikor a pasi jön haza a melóból és besértődik, mert nincs még kész a vacsora, pedig az asszony pár perccel előtte ért haza. Nem tudsz főzni, kérdező? Tanulj meg, ennyi. Nem ízlik, amit otthon főznek? Főzz magadnak! Ha attól kell félni, hogy a család berág azért, mert a gyerek megsüt magának egy rántotthúst, az elég szánalmas dolog. A tesód barátja meg persze, hogy olyat és olyan módon főz, ahogy az neki megfelelő, én is azt tenném, örül, hogy él a párja. Azt tanácsolom, hogy örülj velük te is és akár kérdezd meg a sráctól, hogy segíthetsz-e valamit a konyhában.
2018. nov. 12. 02:52
 17/30 A kérdező kommentje:
Biztos nem segítenék neki. Mindenért kiröhög. Én kb úgy tervezem megveszi megfőzi megeszem. Anyáék meg kifizetik neki. Én azt sem tudom mit hol tartanak a konyhában.
2018. nov. 12. 14:56
 18/30 anonim ***** válasza:
34%

Szerezz magadnak te is BARÁTOT, amilyen kis hisztis dög vagy, neked az való, nem barátnő.Igen, láttam, hogy fiúnak születtél, sajnos férfi nem lett belőled.

Úgy oldható meg, ha szépen megemeled a kis feneked és főzöl magadra.

2018. nov. 21. 06:38
 19/30 anonim ***** válasza:
35%
Miből gondolod,hogy azt kell enned, amit ők esznek? Szerintem ne vedd biztosra, hogy rád is főznek. Én például ilyen követelőző hisztis majomnak egy vajas kenyeret se kennék meg.
2018. nov. 21. 09:19
 20/30 A kérdező kommentje:
ha vele élek akkor gondoskodik is rólam nem?
2018. nov. 24. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!