Egy tévénk van állandóan megy a vita! Tényleg csak egy másik tévével oldható meg?
Együtt élünk egy fél éve,és körülbelül egy két hónapja megy a vita.De minden áldott este.Néha eldurvul.Egyébként ő hamarabb feladja én sokkal harciasabb vagyok e téren:).
Állandóan nézné a Fishingen&Huntingot illetve Animal Planetet meg ehhez hasonló műsorokat.
Én is szívesen nézem vele,de szinte minden egyes adást láttunk már vagy 3X így nem sok kedvem van....
21/N
Ez is lehetőség!
Bár a harmadok opció szerencsére gyakori esténként.A vita lezárása után kedvenc békülési módunk.
:)
Egyszerű, egyezzetek meg, hogy a kedvenc műsoraidat nézhesd. Írd fel, hogy mikor vannak (és ő is az övéit). Így előre tudjátok mikor kié a tv. Ha nem megy olyan műsor, amit mindenképp meg akarsz nézni (utólag is le lehet tölteni pl. a sorozatokat a netről...), akkor nézze nyugodtan a tv-t, te pedig hallgass zenét, vagy olvass, netezz, stb.
Nekem egyszerűbb, mert én is hasonlókat nézek. Itt ez megy: "Figyeld, figyeld, most lesz az amikor az anyagepárd madárcsicsergést utánozva hívja a kölykeit! (Akkor látom hetedik alkalommal.) Nagyon izgalmas, siess, ezt látnod kell!"
Amúgy ha nagyon nem engedi megnézni a filmjeidet, akkor előtte fáraszd jól ki (khm, tudjuk mivel :D) aztán remélhetőleg elalszik, te pedig nézheted a tv-t.
20:30 vagyok
Mármint itt én mondom ezt, én is képes vagyok százszor megnézni ugyanazt. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!