Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ideiglenesen kb 7-8 hónapra...

Ideiglenesen kb 7-8 hónapra befogadnatok a testvéreket?

Figyelt kérdés
A bátyámat és a családját kirugtak az albérletből. Mert nem fizették. A bátyámnak jelenleg munkája sincs. A szuleinkhez nem mehetnek, ők levettek róluk a kezüket. Utolsóként engem kérdeztek meg. De én pár hónapja költöztem össze a barátnőmmel. Egyik felem azt mondja hogy igen. De a másik nem. Ismerem a bátyámat és egy link ember. Tartok attól ha egyszer befogadom ki már nem teszem.
2018. okt. 18. 20:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a multtal,kizárt..
2018. okt. 18. 21:08
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem es szepen hasznalhatod kifogaskent a baratnodet igy legalabb nem.kell a tesod szemebe mondand, hogy link mert utana meg majd egesz eletedben hallgathatod ahogy utal. Mondj akarmit de ne engedd be a hazadba mert tobbet nem fogod tudni kitenni es a baratnod el fog hagyni. Ez szinte biztos. Hasonlo tapasztalatom sajnos van. Tobbet sose ismetelnem meg.
2018. okt. 18. 22:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor testvérem - aki szintén link alak- talált munkát, azaz szereztek neki, költözni akart a szülőktől. Én ajánlottam egy ismerősöm albérletét, de azt nagyképűen elutasította. Rokonhoz költözött, mert tudta, hogy ott nem kell majd takarítani és hasonló kötelességek. Utólag marhára örülök, hogy így alakult, mert két hónapig dolgozott, aztán kirúgták és a rokonnak semmit nem fizetett, de kajáját ette stb. Költözés után rokon hordta el a cuccát. És ez neki teljesen természetes volt.

Szerintem testvéred is hasonló eset lehet.

Lelkileg tönkremennél és szétb..szná a jövődet.

8as válaszoló elég jól leírja.

Amúgy ő fordított esetben segítene neked?

Nálunk még szülők támogatják, szóval könnyen beszélek.

De én is félek, hogy eljön az az idő, amikor majd jönne hozzám.

2018. okt. 18. 23:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Bátyád és családja? Tehát minimum 3 ember? Nem. Nem tudnék plusz 3 fót eltartani és nem is akarnék. Pláne hogy nagy eséllyel több ebre a nyakamon maradnanak
2018. okt. 19. 05:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben semmiképp. Ha két felnőtt ember nem tud fenntartani egy albérletet, az már baj. Menjenek dolgozni. Van munkahely. Ha befogadod, soha nem mennek el, a kapcsolatodnak meg annyi. Ha nem tanulnak a saját járukból, soha nem változnak. Linkek, oldják meg ahogy akarják.
2018. okt. 19. 05:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Öcsémet befogadtam,lelkesen keresett munkát magának,sok helyre bement,de sajnos sehova nem vették fel...miután a Balatonnál lakunk és szezon előtt voltunk, neki meg szakács a szakmája, gyanússá vált a dolog. Aztán kis nyomozás és hamar kiderült,hogy egyetlen helyre nem ment el,mert amúgy esze ágába nem volt dolgozni. Így össze pakoltam a kis motyóját reggel kivittem az állomásra,megvettem a vonatjegyet neki és mehet anyucihoz vagy ahova akar. Ugyan ő nem tudta,hogy anyukám minden hónapba utalt nekem pénzt,mert amúgy be se fogadtam volna miután 2 kisgyerekem is van. De a kiadás így is sokkal több volt mint a bevétel,miután egész nap a tv előtt fetrengett és folyamatosan csak evett.

Ha lenne munkája befogadnám újra bármikor,de amúgy erősen kétlem,hogy még egyszer én belemenjek ilyenbe

2018. okt. 19. 08:48
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig szó nélkül segítek a testvéremen és a párom testvérèn is ugyanúgy. De! Egyikőjük sem link alak és tudom, hogy mindent megtennènek hogy újra talpra álljanak. A te testvéredről ez sajnos nem mondható el. Ha a párom ezt nem venné tudomásul, és egy ilyen embert költöztetne az otthonukba akkor szakítanèk.
2018. okt. 19. 11:27
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A bátyád nője dolgozik legalább, vagy az is ilyen semmirekellő?
2018. okt. 19. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem tudok kielégítő választ adni, mert nincs testvérem, nem látom annyira át, de abban biztos vagyok, hogy a saját életem akarom egyengetni, és az én családomét, nem másét. Akkor sem, ha rokon az illető vagy családtag.
2018. okt. 19. 18:25
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom oka van, hogy a szüleitek levettèk a kezüket róluk. Mi ennek az oka? Ez elèg lènyeges.
2018. okt. 19. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!