Ideiglenesen kb 7-8 hónapra befogadnatok a testvéreket?
Amikor testvérem - aki szintén link alak- talált munkát, azaz szereztek neki, költözni akart a szülőktől. Én ajánlottam egy ismerősöm albérletét, de azt nagyképűen elutasította. Rokonhoz költözött, mert tudta, hogy ott nem kell majd takarítani és hasonló kötelességek. Utólag marhára örülök, hogy így alakult, mert két hónapig dolgozott, aztán kirúgták és a rokonnak semmit nem fizetett, de kajáját ette stb. Költözés után rokon hordta el a cuccát. És ez neki teljesen természetes volt.
Szerintem testvéred is hasonló eset lehet.
Lelkileg tönkremennél és szétb..szná a jövődet.
8as válaszoló elég jól leírja.
Amúgy ő fordított esetben segítene neked?
Nálunk még szülők támogatják, szóval könnyen beszélek.
De én is félek, hogy eljön az az idő, amikor majd jönne hozzám.
Öcsémet befogadtam,lelkesen keresett munkát magának,sok helyre bement,de sajnos sehova nem vették fel...miután a Balatonnál lakunk és szezon előtt voltunk, neki meg szakács a szakmája, gyanússá vált a dolog. Aztán kis nyomozás és hamar kiderült,hogy egyetlen helyre nem ment el,mert amúgy esze ágába nem volt dolgozni. Így össze pakoltam a kis motyóját reggel kivittem az állomásra,megvettem a vonatjegyet neki és mehet anyucihoz vagy ahova akar. Ugyan ő nem tudta,hogy anyukám minden hónapba utalt nekem pénzt,mert amúgy be se fogadtam volna miután 2 kisgyerekem is van. De a kiadás így is sokkal több volt mint a bevétel,miután egész nap a tv előtt fetrengett és folyamatosan csak evett.
Ha lenne munkája befogadnám újra bármikor,de amúgy erősen kétlem,hogy még egyszer én belemenjek ilyenbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!