Ideiglenesen kb 7-8 hónapra befogadnatok a testvéreket?
Én a saját testvéremet bármikor befogadnám, tárt karokkal várnám. Mert tudom, hogy jó ember, és mindent megtenne, hogy egyikünk se járjon rosszul.
De a te testvéredet 1 napra sem fogadnám be. Ha már a szüleidnek is elegük lett belőle, akkor mégis mit vársz tőle? Ha befogadod, tuti, hogy a nyakadon marad, és a barátnőd is el fog hagyni..Mondj nemet
Nem. Munkanélküli, nem fizeti az albérletet, oka van annak is, hogy a saját szüleit sem érdekli.
A fejedre nőnének, a gyerekek miatt kirakni sem tudnád őket és a kapcsolatodnak is búcsútmondhatnál rövid időn belül.
Ha szeretnél szomorú szingliként, megtűrt ember lenni a saját házadban egészen addig amíg le nem lépsz onnan (ők nem fognak) akkor sok sikert :)
Természetesen NEM!
Amúgy van saját lakásod?? Vagy hová fogadnál be egy komplett családot?!
Ugye nem albérletbe a tulaj tudtán kívül?!
Semmiképpen sem fogadnám be egy napra sem. Viszont saját lelkiismeretem megnyugatatására adnék neki annyi pénzt kölcsön, mint ami 2 havi fizetésem, azzal a feltétellel, hogy 2 hónap múlva kezdi meg a törlesztését, 2 év alatt fizeti vissza.
Magyamban erre a pénzre keresztet vetnék. Ha beválik a negatív megérzésem, akkor örökre kis vesztességgel letudtam testvérem istápolását. Annak meg igazán örülnék, ha sikerülne összeszednie magát, annyira, hogy a tartozás felét el is engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!