Barátnőmhöz mentem át autóval. Mire kimentem az autónak a ház felöli kerekét leeresztették. Másnap is elmentem és akkor is leengedték a ház felöli kerekét. A bátyja autósszerelő. Biztos hogy ő volt. Mit tegyek?
Miért vagy biztos benne, hogy a bátyja volt? (Ahogyan más már írta, nem kell ahhoz autószerelőnek lenni, hogy egy autógumit leeresszen az ember.)
Ha tényleg a bátyja volt, akkor kérdezd meg tőle egyszerűen, hogy miért csinálta. Esetleg a barátnődtől is érdeklődhetsz, hogy szerinte netán zavarta a bátyját, hogy odaálltál, vagy veled van valami baja, vagy irigykedik a kocsidra, vagy mi a csoda lehet a háttérben?
Miért tenné ezt a bátyja?
Egyébként lehet senki nem ereszti le, lehet egyszerű lassú defekt van, valahol szökik a levegő, ami lehet szelephibától kezdve a gumi sérüléséig bármi. Ha csak ott történik ez, akkor biztosan valaki szándékosan engedi le. De lehet akár egy szomszéd is aki direkt ki akar szúrni veled, de lehet akár egy egyszerű suhanc aki épp unja magát.
egyszer a jobb máskor pedig a bal hátsó kerék lett a szelep kitekerve.
Azért gyanakszom rá mert ilyen fajtáju azt mondják páran.
Azt mondják páran, hogy ilyen fajtájú, te meg erre azt mondod: "Biztos hogy ő volt."
Hát öregem, te aztán könnyen rásütsz bármit bárkire.
"Barátnőmhöz mentem át autóval."
Biztos vagy benne, hogy csak a te barátnőd??
Esetleg egy másik pasas tette aki féltékeny arra, hogy veled is kavar a csaj.
A szeme előtt hugg*ozd le mind a négy kereket
😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!