Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rosszul látom a dolgokat?

Rosszul látom a dolgokat?

Figyelt kérdés
Párommal 6 éve vagyunk együtt és együtt is élünk.Szegény családból származik,de az évek alatt egyre jobban kereset. Viszont régen akárhányszor mentünk hozzájuk,mindig adtunk amennyit bírtunk,bevásároltunk stb.Van egy öccse is akinek bérletet vettünk anno,hogy iskolába be tudjon járni stb. Nos,az idő múlásával elkezdtem észre venni,hogy az tesója soha nem keresi csak ha kell neki pénz.(Közben kijárta az iskolát és elment dolgozni)otthon soha nem adott bele semmibe csak fizetéskor bevásárolt egyszer és kész.Egyébként csak gépezet.(Még a füvet sem vágta le inkább fizetett,hogy levágják) Akkor mondtam páromnak,hogy többet ne adjunk mert ez így nem jól van.Dolgozik és ilyen olyan drága cipő,telefon stb tőlünk meg kér,de vissza soha semmit nem adott.De az lett belőle,hogy volt hogy titokba adott neki.Viszont,lett a egy barátnője akivel összeköltöztek otthon egy héttel a költözés előtt szólt,így kicsit sok ként érte az apukáját. Azóta egyszer kereste páromat,hogy vágjuk már le a haját...2 hónap alatt. Otthonra nem ment le azóta csak egyszer,mert azt mondja többet nem is megy mert alig szólt hozzá az apja.(amit én megérek) rosszul esik ez az egész nekem is.Félek attól is hogy párom ez miatt titkolózik és mégis csak adja neki tovább a pénzt. Túlzás ha azt gondolom,hogy ő csak kihasznált minket?
2018. szept. 7. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Szép fejőstehenek vagytok a szemében.
2018. szept. 7. 14:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Arra már èn rájöttem,de párom mèg nem teljesen. Ő úgy van vele hogy az öccse..
2018. szept. 7. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Álljatok át külön kasszára, hátha akkor jobb belátásra tér.
2018. szept. 7. 15:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Azért is esik ilyen rosszul,mert évekig tényleg mi olyan rendesek voltunk és komolyan ezt érdemeljük? Az apukája is?
2018. szept. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!