Miért nem csinálnak semmit?
A bátyám amikor úgy gondol akkor el kezd zakalatni.
Ezt úgy értem, hogy bejön a szobámba és mindenfélét csinál, amihez csak kesve tartja.
Ha beszélgetek másokkal semmibe veszi és undorító dolgokat csinál, mint pl bele böfög vagy bele fingik és még hangosan ki is mondja.
Ha bezárom az ajtót akkor ő kinyitja, bár a mai napon szerencsére nem nyitotta ki.
Amikor itt van a barátnője akkor is ugyan ezt csinálja aztán még a barátnője szól rá, hogy hagyjon engem békén.
A mainapon pedig flegmáztam vele, mert allandóan zaklat, de ha neki kell valami akkor pedig jön zaklatni és az ajtómon erőteljesen dörömböl.
Majd amikor nem éri el a célját akkor ideg beteg lesz és mondja, hogy én milyen élettelen vagyok, majd a híd alatt fogom végezni, meg hogy ő megöl engem, stb... Nem vettem magamra, hagytam hogy beszéljen, úgy tettem mintha nem is hallottam volna...
Aztán ezután írtam apának, hogy jó lenne ha tényleg csinálna már valamit és nem csak az van hogy leülnek beszélni vele, mert nem most fordult velem először.
Sőt ez már évek óta tart és hiába van vele beszélve nem hat semmit.
Időközönként békén hagy, de újra és újra elkezd zaklatni.
Viszont apa az írásra semmit sem reagált, tehát tudja, hogy igazam van, de mégsem csinál semmit.
És pár hónapja a szüleimnek is meggyűlt a baja a bátyámmal.
És csak azt hallom hogy nekem panaszkodnak, de semmit nem tesznek ennek érdekében hogy változzon.
De miért? Ez a nagy kérdésem, hogyha tudják hogy agresszív és nekik is meggyűlik vele a bajuk akkor miért nem csinálnak semmit?
Azt hiszi, hogy 18 évesen bármit csinálhat, hogy ő uralhatja a világot, hogy mindnekinek mindent megtud mondani, meg minden egyes tettemre van megjegyzése.
Talán félnek tőle vagy miért nem csinálnak semmit?
És még nekem mondja, hogy élettelen vagyok közben vagy vagy 2 vagy 3 hónapja barátnője és állandóan csak fekszenek az egyik ágyból a másikba és zenét hallgatnak és ennyit csinálnak.
Csak azt nem értem, hogy miért velem kell foglalkoznia és miért kell idáig fajulnia a dolgoknak...
A bátyám tudja hogy a szüleim nem ütik meg és ki is használja ezt a lehetőséget.
És az a baj, hogy velük szemben is elég tiszteletlen, vokt hogy simán odaszólt anyának hogy "hallod b*zdmeg" és anya semmit sem reagált rá, de ha én mondtam volna ezt kaptam is volna érte.
Sajnos az a baj, hogy a családi problémák mindig csak gyűlnek és gyűlnek bennem és nem beszélek erről.
Valakinek van valami jó ötlete vagy jó tanácsa?
Csak normális válaszokat szeretnék kapni ami segítő!
Vegyél gázpisztolyt, gumilövedékes pisztolyt vagy ha olcsóbbat akarsz paprika vagy gáz sparyt és legyen mindig nálad.
Ha elkezdi a zaklatást, akkor higgadtan és udvariasan kérd meg, hogy hagyja abba, valamint figyelmeztesd, hogy probléma lesz belőle ha a Te kérésed ellenére Ő továbbra is neked nem tetsző, a személyiségi jogaidat korlátozó cselekvéssorozatot produkál.
Ha abba hagyja, akkor oké, ha nem akkor egy hirtelen mozdulattal fújd arcon (a szemébe, orrába és szájába) a gáz vagy paprika sparay-t.
Ebből reméljük tanulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!