Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom bolond kutyamániás?

A húgom bolond kutyamániás?

Figyelt kérdés
A húgom kapott a barátjától két kutyát fél éve. Azóta éjjel nappal ők teszik ki az idejét, munkahelyre nem viszi őket ugyan, de ha elugrik a boltba vagy a kávezóba biztos, hogy a kutyákat nem hagyja otthon. Rengeteg pénzt költ a kajájukra (több tízezerért vesz tápot), az ivartalanító műtét, a játékok stb. Facebookra is felrakott jó pár képet, gyakran fotózza őket meg a kutyákkal alszanak egy ágyban! Úgy csinál mintha a gyerekei lennének dajkálja, puszilgatja őket. Ami még durva, hogy egy közös barátnőnkkel képes volt összeveszni, mert a lány elletni akarja a saját kutyáját, húgom meg szaporítónak nevezte és veszekedett vele. Persze én is tudom, hogy ha valaki nem igazi tenyésztő nem igazán jó elletni a kutyát. De nem normális, hogy a barátságai is rámennek a kutya imádatra. Hogy magyarázzam el neki, hogy beteges amit csinál, és hogy állatként viszonyuljon a kutyákhoz ne úgy mint a gyerekekhez?

2018. aug. 26. 09:16
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
87%

27es vagyok: áruld már el légyszíves, hogy a te életedben miért olyan k**va fontos, hogy én vagy a húgod mit teszünk ki a SAJÁT gyerekeinkről a SAJÁT Fb falunkra? Mert nem fogja az agyam, hogy miért akadt be nálad ezen a ponton a lemez.

Ráadásul hogy ciki vagy nem ciki azt nem a te reszortod eldönteni, mert nem te vagy a fotókon. Ez a személyiségi jog fogalma. Hogy a gyereked az egyetlen aki dönthet és amíg nem tud, neked nincs jogod belőle bazári majmot csinálni. Szerintem. Szerinted meg van. Szóval tedd ki nyugodtan a huszadik cuki fotót amire a világon senki nem kiváncsi mert mindenkinek a tőke tele van más gyerekeivel. Engem nem fogsz zavarni. És cserébe te se foglalkozz velem (vagy a hugoddal) Hmm??

2018. aug. 26. 10:40
 32/67 A kérdező kommentje:
Étterembe dolgozik és a többi pincérnőnek magyarázta ennek fontosságát amikor a szemébe mondták, hogy ez teljesen felesleges, attól nem lesz jobb a világ ha ő nem támogatja az állatkísérleteket. Ami (sajnos) igaz. Nem az volt a kérdés célja, hogy engem vagy őt szapuljátok! Csak segíteni szeretnék neki, mert úgy érzem érzelmileg nincs rendben. Olyan dolgokat tart fontosnak az életben, amik nem túl fontosak. A barátnőnk akiről írtam szintén egyet ért velem. Többek közt ő is mondta, hogy szarul esik neki, hogy pl. Közösségin amiket ő felrak babaképek vagy ilyesmi egy reakciót se kapnak, ellenben az állatos oldalakat bőszen likeolgatja, kommentel és pénzzel is támogatja az ilyen menhelyeket. Illetve ugye a saját kutyákról rak ki fotót, és amikor barátnőnk megkérdezte, hogy az ő fiával miért nem rak fel képet, kitérő választ adott. Egy kicsit hippi lett (néha füvezik) az utóbbi években lett ilyen, és félek, hogy az új dolgok miatt teljesen elhidegül tőlem és a barátaitól. De innentől kezdve nem írok többet, köszönöm a válaszokat mindenkinek mégha nem is a kérdésre válaszoltatok!
2018. aug. 26. 10:41
 33/67 anonim ***** válasza:
86%
Az egyetlen aki érzelmileg nincs rendben az te vagy.
2018. aug. 26. 10:43
 34/67 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem min a kettőtökkel gond van. A húgod amellett , hogy felelős állattartó, tönkreteszi az emberi kapcsolatait. Nem rugalmas.

Te meg szerintem dacból ellenzék ezt a kutyás dolgot. Vagy dacból ,vagy valamilyen oka van, pl hanyagol ezáltal a tesód.

35/67 anonim ***** válasza:
85%

A húgod érzelmileg rendben van, pont.

A barátnő buta és irigy, na meg rossz értékrendű, pont.

Te rossz értékrendű vagy, pont.

A füvezés, ha ritka is, aggasztó lehet. De ennyi.

36/67 anonim ***** válasza:
88%

"Többek közt ő is mondta, hogy szarul esik neki, hogy pl. Közösségin amiket ő felrak babaképek vagy ilyesmi egy reakciót se kapnak, ellenben az állatos oldalakat bőszen likeolgatja, kommentel és pénzzel is támogatja az ilyen menhelyeket. Illetve ugye a saját kutyákról rak ki fotót, és amikor barátnőnk megkérdezte, hogy az ő fiával miért nem rak fel képet, kitérő választ adott"

Ilyen emberek közelébe én se mennék. Nem lájkolta... És? Nyilvánvalóan azért mert utálja nem? Vagy csak nem jelenik meg az idővonalán/a 20. Kutyás fotó érdekesebb mint a 10. babás. Ne foglalozz vele. Ő egy tökéletes ember. Magaddal foglalkozz, magadat tedd rendbe és az értékrendeted. Ha számodra az az értékrend ami egy virtuális térben történik, nem tartom kizártnak, hogy a húgod VALÓDI barátai vagy egy NORMÁLIS ember sokkal undorítóbbnak,elvetemülebbnek tart mint te a húgodat

2018. aug. 26. 10:49
 37/67 anonim ***** válasza:
88%
Úristen. Ahelyett hogy a 1000. Dórikás fényképet lájkolta volna, segített a szenvedő állatokon!! Máglyára!!
2018. aug. 26. 10:50
 38/67 anonim ***** válasza:
84%
Nem sok közöd van hozzá, mellesleg full érthető, ha valaki jobban tud kötődni egy kutyához, elnézve milyen r.hadék, alja emberek vannak. Éld csak a saját életed, és pakolgass ott másé helyett.
2018. aug. 26. 10:52
 39/67 anonim ***** válasza:
96%
Én se raknék ki a gyerekeimről képet...minek mutogassam őket a világnak, aki fontos az úgy is találkozik velünk személyesen és láthatja őket...
2018. aug. 26. 11:01
 40/67 anonim ***** válasza:
83%
Nem olvastam a válaszokat, de nem értek egyet veled. Akkor a te szemedben én is biztos rossz ember vagyok, mert jobban megmozgat a saját macskám, mint egy gyerek. Még. Felelős állattartó vagyok, ami nem abban merül ki, hogy napi 2x enni adok a macskának, amúgy meg tarkarongy van... Én is puszilgatom, van neki ezer meg egy játéka, velem alszik az ágyban. Imádjuk a vőlegényemmel. És szerintem nem vagyunk megszállottak. Én is összevesztem valakivel, aki szerint az ivartalanítás gonoszság, de amikor megkérdeztem tőle, hova tesz évente 15 kismacskát, már nem válaszolt.
2018. aug. 26. 11:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!