Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most tényleg én vagyok a...

Most tényleg én vagyok a szemétláda?

Figyelt kérdés

Pesten tanuló mérnökhallgató vagyok. (20/F) És van egy kilencedikes húgom. A családomnak van egy pesti lakása, ami megkönnyíti a helyzetemet. Nem csak a kolesz díját spórolom meg, hanem nyáron is fent tudok lenni és tudok dolgozni. (Itt azért több lehetőség van diákmunkára is) Tehát most fent vagyok nyáron is, és a most hétvégétől igazság szerint már előre rettegtem. Negyed évente végig kell hallgassak egy komplett cirkuszt a húgomtól, egy flancos rendezvény miatt, amire a szüleink nem engedik el. Engem sosem érdekelt az a babazsúr, amire ő annyira el akar menni. És folyton rágja a fülemet, hogy kísérjem el, mert akkor anyáék talán belemennek. Valószínűleg belemennének, de én ezt nem akarom. Nem akarok két napig vigyázni rá, főleg, hogy nagyon hangulatember, és általában nem hallgat rám. Tuti, hogy csinálna valami hülyeséget, és nem tudnám megállítani, én ezt nem akarom bevállalni. Szóval következetesen nemet mondok rá, minden alkalommal.

De most előállt egy szaktársam is ezzel a rendezvénnyel. (Komolyan mondom, ez a végzetem!) Hogy ő a barátnőjével ment volna, de annak közbe jött valami és nyakukon maradt a kifizetett jegy. Nekem nem kerülne semmibe! És azért így, hogy ingyen, ráadásul egy haverral, és nem a húgommal, hát elmentem. Csak előtte elfelejtettem közölni az illetővel, hogy képeket ne tegyen fel sehova! És mire rájöttem a hülye fejemmel már késő volt. Azóta megy a cirkusz, hogy én elmentem, de a húgom nem jöhetett. Amúgy az egész nem is tetszett úgy igazán. Ha fizetnem kellett volna érte, tuti nem megyek el. De elvoltunk a haverral, egy hétvégének elment! Viszont ha tudom, hogy ez lesz belőle, nem mentem volna el. Most már anyám is hívogat, hogy hogy lehetek ilyen szemét, a húgom bömböl otthon.

2018. júl. 16. 23:59
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%

Hát tényleg elég farok voltál, ha velem a bátyám egy ilyet megcsinálna 1 jó darabig biztos nem beszélnék vele.

Remélem azért egy kicsit legalább bűntudatod van, ennyit igazán megtehettél volna a húgodért, hogy elkíséred oda.

Mindenesetre engeszteld ki valamivel. Legközelebb, ha ilyen van legyél jófejxD

2018. júl. 17. 00:20
 2/26 anonim ***** válasza:
87%
Belehaltal vna, ha most az egyszer rabolintasz h elkisered ha mar igy is ugy is mesz? Nagy gyoker vagy.
2018. júl. 17. 00:24
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem volt eltervezve, hogy megyek. Szombat délben hívott a srác, mert nem valami koránkelő, hogy nem lenne e kedvem vele menni? A rendezvény asszem délelőtt nyitott valamikor. A húgom meg vidéken van. Persze értem, hogy meg van most sértődve, de akkor sem szívesen pesztrálom. Kisebb korában még gond nélkül vigyáztam rá. Akkor még nem szájalt, nem rohangált, nem sikítozott, mint valami hadd ne mondjam, mi.
2018. júl. 17. 00:29
 4/26 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos nem egy rendezvényen mulik,nem kell még itt is rugni a kérdezőbe. Ahol alapban rossz a kapcsolat és háta közepére kivánja vki a másikat,ott nem lehet kierőszakolni,főleg ha hugi megéri a pénzét és nem tud viselkedni és azt hiszi h felnőtt.. Ez nem egy rendezvényen fog ez mulni. 9 edikesnek meg semmi keresnivaloja fesztiválokon meg rendezvényeken.
2018. júl. 17. 00:32
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Minek mentél a sráccal? Mondhattad volna neki simán, hogy nem érsz rá vagy nincs kedved. Én is haragudnék rád a húgod helyében, hiszen ő az egészből csak annyit látott, hogy őt leráztad és elmentél a helyre a haveroddal. Persze, értem, hisztis lánygyerek, de attól még a tesód. Neked hogyan esett volna, ha te lennél a kisebb és ő csinálta volna ezt? Ugye, hogy rosszul?
2018. júl. 17. 00:45
 6/26 anonim ***** válasza:
87%
Igen, te vagy
2018. júl. 17. 00:55
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
Én is elmentem volna a helyedben,majd ha a húgod megtanul viselkedni akkor max elviszed,de addig maradjon csak otthon.
2018. júl. 17. 01:08
 8/26 anonim ***** válasza:
79%

Na már megint itt van a mérnök úr!

Nem unod ezeket a "rohadt szemétláda vagyok és álszentül nem értem miért utálnak a testvéreim" kérdéseket?

2018. júl. 17. 01:11
 9/26 anonim ***** válasza:
78%
Kamu
2018. júl. 17. 01:13
 10/26 anonim ***** válasza:
86%

Igen te vagy a szemétláda, aki évente két napot nem bír ki a testvérével. Én ezek után, a szüleid helyében mondanám hogy kezdj albérleteket nézegetni, persze saját pénzen, mert aki ennyire nem képes, az ne várjon más hozzáállást a családjától. Gondolom Mondocon-ról van szó, simán kibírhattad volna. Max megmondod a húgodnak hogy csak egy napot vállalsz be vele, és feltételekhez kötve.(Viselkedés, hisztimellőzése).

Velem is csinált hasonlót a bátyám, nos, azóta sem az igazi a kapcsolatunk, nem tudtam túltenni magam a dolgon a lelkem mélyén.

2018. júl. 17. 06:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!