Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ismeritek azt az érzést,...

Ismeritek azt az érzést, amikor - képletesen szólva - a bátyátok elszívja előletek a levegőt is?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy leköti a szülők összes szabad vegyértékét, energiáját, idejét, elszívja az összes erejüket, kiköveteli az összes figyelmüket, pénzüket, és nektek, a kisebb testvérnek már semmi sem marad. A szülők már elfáradtak, nincs erejük veletek törődni, mert minden energia az idősebb felé folyik el. És nemcsak az energia, a figyelem, a pénzbeli és érzelmi támogatás, egyszerűen minden.

2018. jún. 19. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Nem ismerjük.
2018. jún. 19. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
nem ismerem
2018. jún. 19. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha a bátyám elszívná előlem a levegőt, átmennék a másik szobába. (Kis gyerek, kis gond, nagy gyerek nagy gond...)
2018. jún. 19. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Öcsém és hugom van. ;)
2018. jún. 19. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Van ez így néha. Nálunk is van így. Pl neki főznek, nekem nem. De nálunk ez azért van mert tudják hogy önellátóbb vagyok mint a bátyám. Lehet nálatok is ez a helyzet.
2018. jún. 19. 23:42
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
Szerencsére nem ismerem, öcsém van. De biztosíthatlak, hogy ku.va jó ilyen szemétnek lenni XD
2018. jún. 20. 02:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém van, aki világéletében problémás volt, így van fogalmam azért erről az érzésről.

Már felnőttek vagyunk, de anyám idegrendszere ráment a testvéremre, a helyzet azóta se jobb, és még bízik mindig, hogy a fia viszi valamire, majd meglátjuk... Már ráhagyom, 2 gyerek mellett (+ hamarosan megszületik a harmadik) nincs energiám már erre...

2018. jún. 20. 08:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is öcsémmel voltak hasonló problémák.

Én ritkán járok haza, ennyi.

Nem tudom hány éves vagy, de ezen sajnos nem tudsz változtatni. Próbálj meg arra koncentrálni, hogy többre vigyed nála és utána ignoráld.

2018. jún. 20. 10:08
 9/9 anonim válasza:
Én ismerem, csak az öcsémmel bánnak így. (Mármint ő van elkényeztetve stb.)
2018. jún. 21. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!