Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám rám mászott, most mit...

Bátyám rám mászott, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

16/L vagyok.

Már egy ideje feltűnt, hogy a bátyám furcsán néz rám és furcsa is a viselkedése. Gyakran hoz kellemetlen helyzetbe a fogdosásaival. Múlt hétvégén elmentek a szüleink wellnessezni és itthon maradtunk ketten. Aznap este is elkezdte. Végig nyomult rám, majd mikor már vacsora után elmentem zuhanyozni, majd arra lettem figyelmes, hogy a bátyám leskelődött az ajtónál. Sokk hatása alá kerültem, nem tudtam mit tegyek, így inkább úgy tettem, mintha észre sem vettem volna. Majd alvásnál is arra keltem fel az éjszaka, hogy nyitódik az ajtó, de mire felültem nem volt senki sehol. Szerintetek mit tegyek?

2018. jún. 15. 08:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%

Ez az egész úgy van megírva, mint annak idején a malac újságokban a beteges "testvérszex" sztorik.

Kamu az egész.

2018. jún. 19. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!