Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bátyám rám mászott, most mit...

Bátyám rám mászott, most mit tegyek?

Figyelt kérdés

16/L vagyok.

Már egy ideje feltűnt, hogy a bátyám furcsán néz rám és furcsa is a viselkedése. Gyakran hoz kellemetlen helyzetbe a fogdosásaival. Múlt hétvégén elmentek a szüleink wellnessezni és itthon maradtunk ketten. Aznap este is elkezdte. Végig nyomult rám, majd mikor már vacsora után elmentem zuhanyozni, majd arra lettem figyelmes, hogy a bátyám leskelődött az ajtónál. Sokk hatása alá kerültem, nem tudtam mit tegyek, így inkább úgy tettem, mintha észre sem vettem volna. Majd alvásnál is arra keltem fel az éjszaka, hogy nyitódik az ajtó, de mire felültem nem volt senki sehol. Szerintetek mit tegyek?

2018. jún. 15. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Beszélj vele ha nem ért a szóból szólj a szüleidnek.
2018. jún. 15. 09:03
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

Garantált hogy szólnék anyámnak, ez egy beteg állat.

Majd egyszer nem bír magával és megerőszakol.

2018. jún. 15. 09:19
 3/11 Alexa890610 ***** válasza:
98%

Először is zárd kulcsra a szobádat és a fürdőt is, mikor ott vagy.

A kulcslyukakat takard le.

Másodszor pedig beszélj vele és mond el neki, hogy észre vetted a leskelődéseket és a furcsa viselkedését.

Mond hogyha nem fejezi be ezt a beteges viselkedést, rögtön szólni fogsz a szüleiteknek a dologról.

Harmadszor, ha így sem fejezi be, mindenképpen szólj a szüleiteknek, bármennyire kínos ez neked!!!

Sajnos az ilyen esetekből nem sok jó szokott kisűlni.

2018. jún. 15. 09:20
 4/11 anonim válasza:
85%
Nagyon legyél óvatos, ez akár veszélyes is lehet. Lehetőleg kerüld hogy egyedül legyetek a lakasban. Mint előttem már írták, beszélj vele, annyival egeszitenem ki hogy lehetőleg akkor amikor valako otthon van még veletek, csak arrebmentek beszélni. Így a mwgeroszakolasnak kevesebb lesz az esélye. Remélem nem lesz semmi komoly! Kitartást!! ☺️
2018. jún. 15. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
51%
én kapcsiból a szüleimnek szólnék
2018. jún. 15. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
87%
Mindenképp beszélj a szüleiddel! Ez egy beteg állat.
2018. jún. 15. 09:30
 7/11 anonim ***** válasza:
39%
De jó, lassan itt a nyári szünet. Jönnek a betegebbnél betegebb kamuk.
2018. jún. 15. 09:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szülők és ha az se jön be rendőrség család ide vagy oda
2018. jún. 15. 10:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Szólj a szüleidnek vagy verd szét a bátyád pofáját. Attól nem lesz jobb ha ott felteszed a kérdést.
2018. jún. 15. 13:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

itt felteszed*

Illetve én már az első akciójánál szóltam volna otthon...mire vársz? Hogy megerőszakoljon a nyomorult testvéred?

2018. jún. 15. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!