Van egy 27 éves bátyám. Még régen iskolába felmentették matekból mert az sehogy se akart menni neki. És onnantól kezdve kezdődtek a gondok. Sokáig szekálták ez miatt aminek az lett az eredménye , hogy romlani kezdtek nagyon a jegyei minden másból. Pedig pl az informatikába nagyon vág az esze, két idegen nyelven beszél és úgy teljesen jó gondolkodása van. Viszont a sok éves piszkálódásnak most szerintem ez az eredménye.
Hiába mondom neki , hogy többre képes, ne értékelje le magát. De csak ráhagyja mindenre a dolgokat. Magyarán bebeszéli magának , hogy ő felesleges és semmire nem képes. Múltkor mikor nem volt otthon belenéztem az egyik kis jegyzetes füzetébe és az időutazásról írogatott, meg meglévő elméleteket bontogatott szét, hogy szerinte milyen lehet az univerzum. A lényeg, hogy van esze attól függetlenül, hogy a matek nem ment neki anno. De tanácstalan vagyok. Nem szeretném , hogy az életét is megunja :(
Hát informatika, univerzum boncolgatás időgép nincs matek nélkül. Illetve olyan szinten van amit egy 10 éves gyerek gondolhat.
2018. máj. 22. 22:57
2/14 anonim válasza:
Szia egy 21 éves diszlexiás diszgráfiás és diszkalkuliás fiu vagyok ne hagyd hogy elmenyen mindentöl a kedve amugy milyen munkát végez vagy esetleg tanul még?
2018. máj. 22. 22:59
3/14 anonim válasza:
Sajnos sehogy. Abból, ahogy leírtad a helyzetét, ő maga nem akarja a változást. És ha akarná is a változást, neki kell elindulnia a változás útján, neki kell elmennie egy pszichológushoz. Nem neked kell őt helyrehozni, nem is vagy rá képes. Nem is tudod őt támogatni, mivel nem tudod, mit él ő át odabent.
2018. máj. 22. 23:02
4/14 anonim válasza:
De jó ha nekem ilyen testvérem lenne, engem is felmentettek matekból engem is sokszor szekáltak azt mondjuk nem tudom hogy miért lehet hogy csak azt létták hogy gyenge vagyok érzelmileg, de most nekem sincs célom pedig kéne. 20F
2018. máj. 22. 23:21
5/14 anonim válasza:
De jó ha nekem ilyen testvérem lenne, engem is felmentettek matekból engem is sokszor szekáltak azt mondjuk nem tudom hogy miért lehet hogy csak azt létták hogy gyenge vagyok érzelmileg, de most nekem sincs célom pedig kéne.
Esetleg mi érdekel? vagy melyik tantárgyakat kedveled/kedvelted a suliban?
2018. máj. 22. 23:25
6/14 anonim válasza:
Igazából nem tudom leginkább csak mennék a nagyvilágba utaznák, suliba egy tantárgy sem érdekelt nagyon talán a katonai de sajnos nem lehetek katona mondjuk annyira nem is bánom.
2018. máj. 22. 23:30
7/14 anonim válasza:
Esetleg olyan munkát tudsz nézni ahol kell utazni de hátha kialakul egy jövökép számodra
2018. máj. 22. 23:37
8/14 anonim válasza:
Olyanra volna szükségem de milyen munka az?
2018. máj. 22. 23:50
9/14 anonim válasza:
Itt a 61 es a 66%os magaval beszelget 2 fiokbol?...
Amugy kedves toled h segiteni akarsz rajta, de ehhez szerintem keves a te joindulatod, plussz 27 eves felnottnel mar kicsit ciki a 10 evvel ezelotti dolgokra hivatkozni.. :s
2018. máj. 23. 00:01
10/14 anonim válasza:
Nem hiszem miért beszélnék magammal semmi értelme nem lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!