Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tehetném helyre a...

Hogyan tehetném helyre a bátyám önbizalmát?

Figyelt kérdés

Van egy 27 éves bátyám. Még régen iskolába felmentették matekból mert az sehogy se akart menni neki. És onnantól kezdve kezdődtek a gondok. Sokáig szekálták ez miatt aminek az lett az eredménye , hogy romlani kezdtek nagyon a jegyei minden másból. Pedig pl az informatikába nagyon vág az esze, két idegen nyelven beszél és úgy teljesen jó gondolkodása van. Viszont a sok éves piszkálódásnak most szerintem ez az eredménye.

Hiába mondom neki , hogy többre képes, ne értékelje le magát. De csak ráhagyja mindenre a dolgokat. Magyarán bebeszéli magának , hogy ő felesleges és semmire nem képes. Múltkor mikor nem volt otthon belenéztem az egyik kis jegyzetes füzetébe és az időutazásról írogatott, meg meglévő elméleteket bontogatott szét, hogy szerinte milyen lehet az univerzum. A lényeg, hogy van esze attól függetlenül, hogy a matek nem ment neki anno. De tanácstalan vagyok. Nem szeretném , hogy az életét is megunja :(

22/N

2018. máj. 22. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Szerezz neki egy csajt.
2018. máj. 23. 04:52
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
Eisten se tudot számolni de ő miket talált már fel? :) meg volt egy indiai fiatal ember még 1900as években aki képleteket tudot számolni nehezem tudot de ő találta fel a pit szóval miröl beszélünk? :)
2018. máj. 23. 08:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Olyanra volna szükségem de milyen munka az?

Aszt neked kell megtalálnod bisztos van olyan elfoglaltság amit szívesen csinálsz vagy ami érdekel

2018. máj. 23. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Einstein nagyon is tudott számolni. Tévhit hogy megbukott matekbol
2018. máj. 23. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!