Tesómmal egy szobában vagyunk. Hogy tehetném elviselhetőbbé?
Köszönöm a válaszokat!
A szüleim szerint túl nagyok az elvárásaim, örüljek, hogy van hol lakni, meg amúgy is tök természetes, ha két testvér egy szobában van. És aztán jön az, hogy máshol milyen helyzetek vannak, meg régebben 4-5 testvér is elfért egymás mellett. Rendben én ezt értem és őszintén sajnálom, komolyan biztosan én is visszább vennék, ha mondjuk ételre se telne, de nem erről van szó, csak mindig van, ami fontosabb most pl. a garázs épül. Szóvan az itthoni külön szobáról lemondtam, csak szeretném a lehető legjobbat kihozni a mostani helyzetből, ameddig itt vagyok. Koli nem igazán jöhet szóba, mert negyed órányira van a suli, ahova járok. Majd a továbbtanulásnál elgondolkodok rajta, de mivel 5 évesen vagyok így még van 2 és fél évem. Meg nem tudom az mennyire lenne megfelelő Nekem. Ugye ott is lenne szobatársam és nem tudom ott mennyire van lehetőség az egyedüllétre?! Van valakinek tapasztalata ebben? Tudok alkalmazkodni, elviselem az embereket ezzel nincs baj, de tényleg szükségem van arra, hogy néha kicsit félrevonuljak. Annyira hihetetlenül jó lenne néha egy-egy estét egyedül tölteni, filmezni, rajzolni...akármit csak ne zavarna senki és aztán kényelmesen egyhuzamban végigaludni 8 órát anélkül, hogy 50x orrbavágnának. Bocsánat ezek már csak az álmodozásaim:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!