Miert ilyen rossz a tesommal a kapcsolatom? (tobbi lent) Sos
Nekem is ez volt a helyzet, csak annyi csavarral hogy én voltam/vagyok a kisebb, és a szülőknél nem az volt hogy anyuci kicsi fia, hanem úgy egyelő volt.
Nálunk is örökösen ment, aztán tesómnak munkája lett és mióta dolgozik azóta kevesebbet látjuk egymást, ez megoldotta.
Azért rossz a kapcsolatotok, mert a szüleid ilyen emberré formálták a testvéredet. Egyszerűen nem olyan nevelést kap ami a személyiségéhez illene. Azt tanították meg vele, hogy hisztizéssel elérhet dolgokat, hazugsággal bajba keverhet másokat stb.
Megpróbálhatsz a szüleiddel beszélni, de nem feltétlenül fogják megérteni, hogy miért lenne rossz az amit csinálnak. Hangfelvétel vagy videó sokat segíthet abban, hogy ne könyvelhessék el hazugságnak amit mondasz.
Szerintem meseld el anyukadnak hogy mit erzel es mi bant . De amugy nekem is vannak tesoim es nincs olyan nap hogy ne veszekedjunk vagy ne kotekedjunk egymassal ... Ez testvereknel normalis dolog :)
Ha ugy erzed hogy kulombseget csinal koztetek akkor mondd el neki es szerintem ez sokat fog segiteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!