Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek kinek van igaza?...

Szerintetek kinek van igaza? Tényleg beleszólhat a nővérem, hogy mit csinálok a saját szobámban?

Figyelt kérdés

Én a szüleimmel élek még, a nővérem a férjével pár utcával odébb, de heti 1-2 estére munka után hozzánk jön, és ott alszik.

Egymás mellett van a szobánk.

Én néha pipázok, esténként pl. szeretek elszívni egyet. A nővérem viszont emiatt minden héten hisztizik. A szobaablakomon kihajolva szoktam pipázni (csukott ajtónál), és panaszkodik, hogy a szobájában is büdös lesz. Ezt nem hinném, ugyanis a saját szobámban se lehet érezni utána, nem még hogy nála, plusz sokszor csukva van az ablaka, szóval nem is egészen értem, hogy hogy menne át a szag. (Az bezzeg nem zavarja, mikor ő cigizik, és kibírhatatlanul büdös lesz utána - valami mentolos förtelmet szív, ezerszer rosszabb a szaga, mint annak, aki "sima" cigit szív - és úgy ül le közénk vacsorázni... Gyanakszom, hogy csak ahogy ő maga befekszik az ágyba bagószagúan, attól lesz büdös nála :D )

Állandóan ezen pörög, kb ennyit beszél velem, mikor nálunk van, hogy emiatt hisztizik, kicsit már zsibbasztó.

Egyrészről nem akarom zavarni, másrészről én vagyok itthon (én lakok itt életvitelszerűen, a közös költségek harmadát fizetem, ő meg csak látogatóba jön, semmit nem fizet és semmit nem csinál, felváltva takarítjuk a szobáját), és ő se igazán erőlteti meg magát, hogy ne zavarjon engem (kora reggeli ajtócsapkodás, és társai), szóval igazából nem tudom..

Szerintetek kinek van igaza? Hogy lehet a legjobban megoldani egy ilyen helyzetet?

2018. máj. 14. 10:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem hinném, hogy belehalnál, ha abban a kis időben nem pipáznál, amikor a testvéred is ott van. Egyből megoldódna a konfliktus, és nem kéne neten árulkodni a csúúúnya gonosz hisztis tesóra.
2018. máj. 14. 14:15
 22/30 A kérdező kommentje:

Most komolyan, nekem kéne a saját otthonomban alkalmazkodnom olyanhoz, aki nem is ott lakik, csak jön állandóan mert nincs jobb dolga, és a kisujját se mozdítja, hogy legalább egy PICIT alkalmazkodjon másokhoz?

Tényleg ez a normális? :/

Akkor azt hiszem, marad a konfliktus addig, amíg el nem költözök, ez ugyanis nonszensz...

2018. máj. 14. 14:33
 23/30 A kérdező kommentje:
Az is zavarja, hogy "hangosan zuhanyzok" akkor fürödni se fürödjek, ha ott van? :'D
2018. máj. 14. 14:36
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Odáig nem voltam teljesen biztos benne, mit fogok írni s vajon igaza van-e, amíg nem olvastam, hogy ő cigizik.

Nulla erkölcsi alapja van még akkor is, ha érződik a te dohányzásod, hiszen az övé is.

2018. máj. 14. 16:25
 25/30 anonim ***** válasza:
25%
Elég igénytelenek vagytok mindketten ezzel a lakásban bagózással.
2018. máj. 15. 13:33
 26/30 A kérdező kommentje:

Egyikünk se bagózik a lakásBAN bent.....

2018. máj. 16. 09:28
 27/30 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan lehet bent pipázni, a pipa iééata nem kellemetlen, nem is olyan erős, mint a cigaretta.

Nem is értem, miért nem kényelmesen leülve élvezed, a fotelodban, mondjuk olvasgatva.

Utána is lehet szellőztetni.

A nővéred inkább csak vendégként jön, nem? Mit szólnak a szüleid a konfliktushoz, az a kérdés.

2018. máj. 26. 05:20
 28/30 anonim ***** válasza:

Én is szoktam viselkedni úgy mint a nővéred pl. mikor rosszkedvű, ingerült vagyok azért is odaszólok, hogy "ne ropogtasd már olyan hangosan müzlit! "

Nem lehet, hogy van valami ami miatt stresszes vagy hasonló a nővéred? Nem történt vele valami ami nagyon megviselte?

Hátha valami ilyesmi mit megtudtok oldani.

2018. jún. 4. 15:37
 29/30 A kérdező kommentje:

Lehet, nem tudom, de ha évek óta folyamatosan stresszes, akkor kezdenie kéne vele valamit, és/vagy beavatnia a családját, nem pedig csak leverni rajtunk... szerintem.

2018. jún. 4. 15:56
 30/30 anonim ***** válasza:

Heti 1-2 este nalatok van egy ferjes asszony . Aki raadasul csak par utcara van ? En is meglatogattam anyut amig csak par utcaval odebb lakott heti 2-3-4 alkalommal is. De sose jutott eszembe ott aludni. Atmentem ittunk egy kvt teat akarmit. Vacsiztunk vagy csak dumaltunk aztan hazajottem. Mit szol a ferj hogy tobb napot a heten ott alszik az asszony? De komolyan miert alszik ott. Igy h ott laki par utcaval arebb.

Szerintem nem jogos a hisztije. Sot!!! Aludjon otthon!!

2018. jún. 12. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!