Szerintetek kinek van igaza? Tényleg beleszólhat a nővérem, hogy mit csinálok a saját szobámban?
Én a szüleimmel élek még, a nővérem a férjével pár utcával odébb, de heti 1-2 estére munka után hozzánk jön, és ott alszik.
Egymás mellett van a szobánk.
Én néha pipázok, esténként pl. szeretek elszívni egyet. A nővérem viszont emiatt minden héten hisztizik. A szobaablakomon kihajolva szoktam pipázni (csukott ajtónál), és panaszkodik, hogy a szobájában is büdös lesz. Ezt nem hinném, ugyanis a saját szobámban se lehet érezni utána, nem még hogy nála, plusz sokszor csukva van az ablaka, szóval nem is egészen értem, hogy hogy menne át a szag. (Az bezzeg nem zavarja, mikor ő cigizik, és kibírhatatlanul büdös lesz utána - valami mentolos förtelmet szív, ezerszer rosszabb a szaga, mint annak, aki "sima" cigit szív - és úgy ül le közénk vacsorázni... Gyanakszom, hogy csak ahogy ő maga befekszik az ágyba bagószagúan, attól lesz büdös nála :D )
Állandóan ezen pörög, kb ennyit beszél velem, mikor nálunk van, hogy emiatt hisztizik, kicsit már zsibbasztó.
Egyrészről nem akarom zavarni, másrészről én vagyok itthon (én lakok itt életvitelszerűen, a közös költségek harmadát fizetem, ő meg csak látogatóba jön, semmit nem fizet és semmit nem csinál, felváltva takarítjuk a szobáját), és ő se igazán erőlteti meg magát, hogy ne zavarjon engem (kora reggeli ajtócsapkodás, és társai), szóval igazából nem tudom..
Szerintetek kinek van igaza? Hogy lehet a legjobban megoldani egy ilyen helyzetet?
Figyu!
Én utálom a cigi, pipa, szivar szagát.
A nővéred mivel bagós maradjon csendben.
De a fő kérdés!
Egy férjes asszony miért alszik a szüleinél? És mit cirkuszol ott, mikor a cigi is irtózat büdös?
Nem a másik szobában, az utca másik oldalán is lehet érezni. A pipafüstöt Te jobban bírod, mint cigit, van ilyen. Nyugodj meg, pont ugyanolyan büdös és undorító mind a kettő.
Az hogy a tesódba kevesebb empátia szorult, még nem ok arra, hogy te is gyökér legyél. Ha az elfogadás inkább szükségszerű, az meg nem tolerancia, hanem egyszerű kényszer. Hosszútávon nem túl kellemes
Nem tudom, így oldja meg a látogatást, hétvégén nem tudnak soha átjönni, mimdig dolguk van, de azért akar találkozni a szüleinkkel. Gondolom. Én így tudom.
Akkor miért nem érezte még soha egy nemdohányzó barátom se? Komolyan kérdezem.
Nem megy be a füst, bent tolom az illóolajat, utána meg úgyis megyek fürdeni & fogat mosni, még rajtam se érződik.
Ha bent felejtem a benti párkányon a pipát használat után, na akkor pokolszag van reggelre, de az csak az én szobámban, csak ritkán, és szellőztetéssel orvosolható.
Lehet valami más is zavarja, és csak ezen "jön ki" a dolog belőle. Pl. engem nagyon zavart, amikor tesóm otthon lakott és nem csinált házimunkát egyáltalán. Amikor hazautaztam, akkor szembesültem vele mekkora retek van és helyette is kellett takarítanom.
A pipa illata amúgy szerintem kellemesebb, szóval biztosan más oka van, amiért dühös rád.
Nem vagyok angyal abszolút, vannak hü lye szokásaim, csak itt pl pont nem érzem jogosnak, hogy állandóan ezen kell hisztiznie :/
Miről beszélsz? :D nem azért pipázok, hogy őt idegesítsem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!