Szerintetek kinek van igaza? Tényleg beleszólhat a nővérem, hogy mit csinálok a saját szobámban?
Én a szüleimmel élek még, a nővérem a férjével pár utcával odébb, de heti 1-2 estére munka után hozzánk jön, és ott alszik.
Egymás mellett van a szobánk.
Én néha pipázok, esténként pl. szeretek elszívni egyet. A nővérem viszont emiatt minden héten hisztizik. A szobaablakomon kihajolva szoktam pipázni (csukott ajtónál), és panaszkodik, hogy a szobájában is büdös lesz. Ezt nem hinném, ugyanis a saját szobámban se lehet érezni utána, nem még hogy nála, plusz sokszor csukva van az ablaka, szóval nem is egészen értem, hogy hogy menne át a szag. (Az bezzeg nem zavarja, mikor ő cigizik, és kibírhatatlanul büdös lesz utána - valami mentolos förtelmet szív, ezerszer rosszabb a szaga, mint annak, aki "sima" cigit szív - és úgy ül le közénk vacsorázni... Gyanakszom, hogy csak ahogy ő maga befekszik az ágyba bagószagúan, attól lesz büdös nála :D )
Állandóan ezen pörög, kb ennyit beszél velem, mikor nálunk van, hogy emiatt hisztizik, kicsit már zsibbasztó.
Egyrészről nem akarom zavarni, másrészről én vagyok itthon (én lakok itt életvitelszerűen, a közös költségek harmadát fizetem, ő meg csak látogatóba jön, semmit nem fizet és semmit nem csinál, felváltva takarítjuk a szobáját), és ő se igazán erőlteti meg magát, hogy ne zavarjon engem (kora reggeli ajtócsapkodás, és társai), szóval igazából nem tudom..
Szerintetek kinek van igaza? Hogy lehet a legjobban megoldani egy ilyen helyzetet?
engem lehet zavarna egy kicsit ha valóban érződne, de én nem is cigizek...
ha cikizik mit rinyál kezdetnek, hogy büdös van?? :D ha még vagy olyan figyelmes hogy az ablakba is szívod hogy ne kifele menjen a szag akkor meg főleg
és mint mondtad csak vendégségbe jön... örüljön hogy mehet, nem az a megoldás hogy te érezd magad szarul mikor ott van
Gerison ba,
Nem az ő haza, hanem a szülei haza, ergo pont ugyanannyi joga van a kerdezonekmis ott, mint amenyni a testvérének
Az ablakban cigizéstől ugyanúgy bemegy a szag a szobába, nem tudom miért írsz ilyen hülyeséget, hogy egyáltalán nem érződik. De igen érződik csak te nem érzed. Ha nála nyitva az ablak oda is bemegy a szag. Nálunk ha a teraszon cigizik valaki akkor is érződik az egész lakásban, 2 szobával arrébb is. Úgyhogy ezeket a dolgokat nyugodtan gondold át.
Amúgy meg nem esik le a gyűrű az ujjadról ha megteszel annyit, hogy nem az ablakban bagózol ha ez mást zavar, és cserébe megkérheted, h ne csapkodjon reggel.
Csak nem ilyen gyerekesen kéne hozzáállni a dolgokhoz, és ezt magadtól is megoldhatnád kérdés kiírása nélkül. De te most csak szidni jöttél a tesódat, ebben vársz megerősítést.
Nem cigizek. :)
Teljes mértékben allergiás vagyok a dohányszagra bent, nem csinálnám, ha érezhető lenne. Kihajolok, behúzom magam mögött a függönyt, esetleg bent gyújtok egy mécsest és párologtatok citromos illóolajat, semmi szag nincs odabent. :) Ha elmegy az ember több napra otthonról, akkor utána hazaérve megérzi a lakás valódi illatát - a szobámban nyaralás után hazaérve se érződik semmi, a levendula zsákok enyhe illatán kívül.
Próbáltam máshogy megoldani, pl kimentem a fürdőszobába és ott, de amiatt is ugyanúgy ment a hiszti.
Kértem már amúgy, hogy ne csapkodjon, de elintézte annyival, hogy "ilyen az ajtó".. :D
A nővérednek teljesen igaza van. A bagószagot még száz méterről is megérzem. Azzal, hogy kihajolsz az ablakon ne álltasd magad.
Nem tudni, mi oknál fogva a nővéred nálatok szok aludni, de én egy ilyen helyet kilóméterekre keülném.
Kevés ember van, aki nálam jobban utálja, ha valahol dohányszag van. De eleve a pipafüst nem olyan szagú, mint a cigifüst, másrészt írtam, hogy nem érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!