Ez mennyire fura?

Figyelt kérdés

Eddig egy szobában aludtam a kisebbik öcsémmel,mert nem volt több szobánk a házban.Viszont legnagyobb bátyám elköltözött,és most enyém lett a szobája a tetőtérben.Felköltöztem pár napja,de egyáltalán nem tetszik ez,hogy egyedül vagyok egy szobában.Bár nem csodálom,eddig világ életemben tesóimmal aludtam egy szobában,volt,hogy 3-an voltunk egy szobában.

Egyszerűen hiányzik,hogy lefekvésnél rá nézek,hogy alszik-e,hogy be van-e takaróza,meg úgy amúgy is,hogy nincs mellettem senki a szobában.

Bár tesóm is hiányzik aki elköltözött.Lehet csak én vagyok ilyen érzelgős típus :D

Nagyon fura ez ?

Tudom,néhányan biztos irigyelnék ezt.Először én is úgy voltam,hogy végre lesz magán szvérám,meg nem kell öcsém miatt lefeküdni korán,de valahogy kiábrándúltam.

Én 16 vagyok öcsém meg 9 éves,hamarosan 10 lesz

2018. máj. 1. 23:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%
Egyáltalán nem fura. Evekig ezt szoktad meg, idő kell, míg megtanulod élvezni a külön szoba előnyeit.
2018. máj. 4. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!