Ez mennyire fura?

Figyelt kérdés

Eddig egy szobában aludtam a kisebbik öcsémmel,mert nem volt több szobánk a házban.Viszont legnagyobb bátyám elköltözött,és most enyém lett a szobája a tetőtérben.Felköltöztem pár napja,de egyáltalán nem tetszik ez,hogy egyedül vagyok egy szobában.Bár nem csodálom,eddig világ életemben tesóimmal aludtam egy szobában,volt,hogy 3-an voltunk egy szobában.

Egyszerűen hiányzik,hogy lefekvésnél rá nézek,hogy alszik-e,hogy be van-e takaróza,meg úgy amúgy is,hogy nincs mellettem senki a szobában.

Bár tesóm is hiányzik aki elköltözött.Lehet csak én vagyok ilyen érzelgős típus :D

Nagyon fura ez ?

Tudom,néhányan biztos irigyelnék ezt.Először én is úgy voltam,hogy végre lesz magán szvérám,meg nem kell öcsém miatt lefeküdni korán,de valahogy kiábrándúltam.

Én 16 vagyok öcsém meg 9 éves,hamarosan 10 lesz

2018. máj. 1. 23:19
1 2
 1/11 anonim válasza:
90%

Ez kedves, -gondoskodó típus vagy....

De hidd el kell az a külön szoba.

2018. máj. 1. 23:46
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Gondolj arra, hogy neki is jót tesz, ha nem veled alszik. Önállósodik és nem fog félni a sötétben. :)
2018. máj. 2. 00:06
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

Én 23 éves koromig laktam az öcsémmel egy szobába.

Mit ne mondjak még azután 2-3 évvel is hiányzott az, hogy legyen ott valaki a szobában.

Különben olyan csendes, unalmas volt...

Miközben ha van ott valaki, akkor lehet beszélgetni, hülyéskedni vagy szimplán az, hogy nézem ahogy kockul vagy valami... :D A megszokás...

Persze azóta van egy feleségem, így nem voltam olyan sokáig egyedül egy szobában de tényleg rossz annak, akiknek jó a testvéri kapcsolatuk és sokáig egy szobában éltek.

2018. máj. 2. 00:07
 4/11 anonim ***** válasza:
5%

Ez nyilván igy nem normális állapot!

Örülj neki, hogy nem erőltetik tovább!!!! Tudod milyen k..va drága kincs egy saját szoba?

Legalább akkor ne igyál, Vagy legalább ne annyit hogy berúgj. Ha szigorúak lesznek veled a szüleid emiatt, nekik lesz igazuk.

2018. máj. 2. 00:40
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó te mit szivtál? Milyen ivás? Örülj neki h van már külön birodalmad. Majd megszokod. :)
2018. máj. 2. 01:20
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
A bátyámmal közös szobánk van bár mostanában csak hétvégeken jön haza. Nekem is fura volt hogy nincs itt de már megszoktam, csak idő kérdése.
2018. máj. 2. 07:00
 7/11 anonim ***** válasza:
51%
Megszokhattad, hogy nem egyedül vagy. Ez nem fura, és egyátalán nem baj. Ez aranyos, gonsoskodó típus lehetsz ahogy #1 mondja.
2018. máj. 2. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák. Beszélj öcséddel, hogy ő hogyan érzi jobban magát. Ha őneki is rossz az egyedüllét, akkor költözz vissza hozzá. Miért éreznétek mindketten rosszul magatokat, csak azért, mert mások szerint jó dolog a saját szoba? Persze, ha az öcséd örül az egyedüllétnek, akkor ne erőltesd.
2018. máj. 2. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem fura, sok év után elég szokatlan lehet az ilyesmi. Ha rosszban lennél a tesóddal vagy csak zavart volna sokat, most megkönnyebbülnél, de egy jó kapcsolatnál igazán természetesnek tűnik számomra, hogy egyelőre szokatlan neked ez s hiányoznak a tesók. Bizonyára sokat mérséklődik majd ez. Tapasztalatom mondjuk nincs, nincs testvérem és szeretem a saját szobát (a párommal sem költöznék egy szobába, ha nem muszáj), de semmi furát nem találok az esetedben.
2018. máj. 2. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el hozzászokni, 2-3 éven belül a szülői házat is illene elhagyni.
2018. máj. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!