Ez mennyire fura?
Eddig egy szobában aludtam a kisebbik öcsémmel,mert nem volt több szobánk a házban.Viszont legnagyobb bátyám elköltözött,és most enyém lett a szobája a tetőtérben.Felköltöztem pár napja,de egyáltalán nem tetszik ez,hogy egyedül vagyok egy szobában.Bár nem csodálom,eddig világ életemben tesóimmal aludtam egy szobában,volt,hogy 3-an voltunk egy szobában.
Egyszerűen hiányzik,hogy lefekvésnél rá nézek,hogy alszik-e,hogy be van-e takaróza,meg úgy amúgy is,hogy nincs mellettem senki a szobában.
Bár tesóm is hiányzik aki elköltözött.Lehet csak én vagyok ilyen érzelgős típus :D
Nagyon fura ez ?
Tudom,néhányan biztos irigyelnék ezt.Először én is úgy voltam,hogy végre lesz magán szvérám,meg nem kell öcsém miatt lefeküdni korán,de valahogy kiábrándúltam.
Én 16 vagyok öcsém meg 9 éves,hamarosan 10 lesz
Ez kedves, -gondoskodó típus vagy....
De hidd el kell az a külön szoba.
Én 23 éves koromig laktam az öcsémmel egy szobába.
Mit ne mondjak még azután 2-3 évvel is hiányzott az, hogy legyen ott valaki a szobában.
Különben olyan csendes, unalmas volt...
Miközben ha van ott valaki, akkor lehet beszélgetni, hülyéskedni vagy szimplán az, hogy nézem ahogy kockul vagy valami... :D A megszokás...
Persze azóta van egy feleségem, így nem voltam olyan sokáig egyedül egy szobában de tényleg rossz annak, akiknek jó a testvéri kapcsolatuk és sokáig egy szobában éltek.
Ez nyilván igy nem normális állapot!
Örülj neki, hogy nem erőltetik tovább!!!! Tudod milyen k..va drága kincs egy saját szoba?
Legalább akkor ne igyál, Vagy legalább ne annyit hogy berúgj. Ha szigorúak lesznek veled a szüleid emiatt, nekik lesz igazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!