Hogy tudnám jó belátásra bírni a nővéremet?
Két hete megtudtam, hogy megint összejött nővérem azzal a komával aki csak szinte szexre használta, ha segítségre volt szüksége akkor sose volt elérhető. Ráadásul most minden nap látom mivel én is abba az ingatlanba lakom csak egy külön házba. És hiába mondom neki , hogy találhatna normálisabb embert akkor csak azt érem el , hogy rám lesz mérges. Mivel a nehéz házkörüli munkát eddig is én csináltam picit hülyén érzem magam mikor nővéremék kint pezsgőznek a kertben én meg éppen a füvet vágom , vagy éppen fát pakolok. És az link lusta ember még annyira se képes , hogy csak megkérdezze , hogy esetleg kell e segítség. Utcán vagy boltba még rám se köszön. Teljesen levegőnek néz. Annyira két oldalú , hogy az hihetetlen.
Teljesen tanácstalan vagyok.
Ha azt tanácsoljátok én akkor egy mukkot nem szólok, de amikor megint megy az ordibálás veszekedés én akkor se akarok ott lenni és hallgatni , hogy mennyire igazam volt.
De azzal az ürgével nekem az is elég , ha csak köszönőviszonyba maradok, mert nem tudom én se ember számba venni az olyan személyeket akik nem dolgoznak az anyjuk pénzén élősködnek és hasonlók. Egy ilyen embertől egy nő hogyan várhat bármit el..
Mivel pontosan nulla közöd van a testvéred szerelmi életéhez, semmit nem tehetsz.
Fogadd el, ez van... és ne irigykedj rá, pláne ne szabd meg a fazonnak mit csináljon :)
Szerintem itt nem a nővéred párkapcsolatával van az elsődleges probléma, ha ő pezsgőzget a kertben, míg Te dolgozol...
Nem a pasira kellene dühösnek lennek, hanem a lusta disznó nővéredre, őt kellene elővenned munkamegosztás címén, aztán majd az ő dolga, hogy a fizikai munkában miként kér segítséget a párjától. Helyetted mi a fenéért dolgozzon egy számodra idegen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!