Hogyan csábítsuk el húgomat a gép elől legalább mára?
Figyelt kérdés
Hétfői programként beterveztük hogy ma ellátogatunk családostul a nagymamáékhoz. Viszint húgom nem akar. Amióta van számítógépe (kb 2 hete) folyamatosan azon játszik, ha itthon van. Folyton fortniteozik és mivel ma valami új update jön bele ezért ma egész nap ezzel akar játszani. Alapból is egész hosszúhétvégén csak ezzel játszott, ki sem mozdult a lakásból. Szüleim tehetetlenek az üggyel kapcsolatban, de egyedül mégsem hagyhatjuk itt. Nincs itthon semmi étel (mondjuk nem mintha sokat enne, a gép fontosabb neki....) és 8 éves gyerekre kéne vigyáznia valakinek. De olyan hisztiket levág hogy én szégyellem el magam konkrétan szüleim helyett. És kéne az egész család a tanyára segíteni, különben étel nélkül maradunk. Valami ötletek?
Zsebkendő szétdobálás, tabletezés, egy ágyban alvás, meg fürdő, ahova nem mentek.... Most meg ez. Nem unod még?
2018. ápr. 30. 17:12
22/30 anonim válasza:
Anno emlékszem egy srácra, nem tudom a nevét de feltett pár videót, az egyiken a kiscsaj úgy visít mint akit élve nyúznak és rácsapta az üvegajtót a bátyjára aminek a szilánkjai összevagdosták a kezét, nem te vagy az kérdező? Na abból a csajsziból ez már rutin szerintem.
2018. ápr. 30. 17:41
23/30 anonim válasza:
22.! Pont ezekről a videókról írtam én is.
Többször kiemelte a srác a kérdést, akkor figyeltem fel rá.
Ez a kérdező szerintem nem az a kérdező.
Kérdésnél maradva:
Kiscsaj most elégedett, hogy apuci otthon maradt vele? Nem is a lányt kéne megregulázni, hanem a szüleit! De jó gyorsan.
2018. ápr. 30. 18:21
24/30 anonim válasza:
#23 jaaaa ez túl kicsi hiszti azokhoz képest :D
Amúgy ha én játszottam volna ezt el megszívnám, apa számítógép szerelő és simán beállítja hogy elmenjen a net 10 perccel azután hogy ők elmentek :D Ki is nézem belőle igaz troll apuka :D
2018. ápr. 30. 18:45
25/30 anonim válasza:
:D Igazi troll apuka... Hát ez jó! Jót nevettem. :D
Kérdező! Apuci jól bírta a mai gyűrődést? Szegééény...
2018. ápr. 30. 19:27
26/30 anonim válasza:
Biztos nem hagynám a nyolc éves lányomnak, hogy ő dirigáljon.pedig sok mi dent megengedek én is, de csak bizonyos kereten belül. Ami nem vet rossz fényt a jövőjere nézve. Nekem 13 éves az egyik lányom, és volt rá példa hogy próbálkozott. Akkor csak arra gondoltam, hogy 1 évesen is rá tudtam szólni, hogy nem nyúlunk a konektorba, hogy óvjam, akkor nagyobb korában is kell a szigor. Akkor azért, most meg hogy normális felnőtt legyen belőle.
2018. ápr. 30. 22:25
27/30 anonim válasza:
Martin & Laura, én is emlékszem rájuk...
Engem 8 évesen nem kérdeztek meg, van-e kedvem a családdal menni. Mentünk és kész. (Jó, számítógépem se volt, de nem befolyásolt volna semmit.) Nem emlékszem, hogy ez nagy trauma lett volna, pedig elég önfejű vagyok.
El van cseszve a hugi nevelése.
2018. máj. 1. 00:11
28/30 anonim válasza:
Vedd ki a gépből a HDD-t ( merevlemezt ) és mondjátok azt, hogy elromlott, mert sokat játszott vele. És aztán később visszarakod. Hirtelen ez jutott az eszembe.😂😂😂
2018. máj. 1. 16:09
29/30 anonim válasza:
"Szüleim tehetetlenek az üggyel kapcsolatban." Olyan nincs, hogy egy 8 éves gyerek megmondja, hogy ő márpedig nem megy sehová és hozzá alkalmazkodik az egész család.
2018. máj. 1. 17:05
30/30 anonim válasza:
Változtasd meg a wifi jelszavát, vegyetek el pár kábelt. Elkeserítő, hogy egy nyolcéves gyerek parancsol az egész családnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!