Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért csinálja ezt a tesóm?

Miért csinálja ezt a tesóm?

Figyelt kérdés

Miért hiszi, hogy hihető, hogy 3 napja nem nézi meg a telefonját?

Tudom, hogy rá van gyógyulva a telefonra, akkor se teszi le, ha együtt vagyunk. Ha írok neki valami fontosabbat, akkor úgy tesz, mintha nem látta volna, akár napokig. De persze ha olyat írok, ami neki fontos vagy jó, akkor 1 perc alatt válaszol.

Ez annyira gáz. Miért kell ezt?

2018. ápr. 27. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Elmondtad már neki, hogy ne nézzen hülyének? Intelligencia kérdése ki, hgy kezeli a kapcsolatait! Beszéj vele, hogy ttéged zavar a viselkedése, próbáld eg személyesen, azt nem tudja eltusolni!
2018. ápr. 27. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szimplán nem érdekled és hülyének is néz.... :/
2018. ápr. 27. 09:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából nem is tudom mit mondjak neki, hiszen mindketten tudjuk, hogy mi az igazság és olyan kellemetlen az egész.

Én is kerülöm a konfliktust, de ő retteg tőle, volt olyan munkahelye, amit úgy hagyott ott, hogy soha többé nem ment be és nem vette fel a telefont meg semmi.

Nem akarom bántani. Csak nagyon rosszulesik.

2018. ápr. 27. 09:28
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nincs abban semmi kellemetlen ha elmndod mi bánt! A problémák elől nem menekülni kell, hanem megoldani! A szüleid tudnak ebben segiteni, kérd anyukád segítségét!
2018. ápr. 27. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Van ilyen tipus,egyik exem is egyszer csak eltünt,az se mondta facipő..
2018. ápr. 27. 12:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Meghaltak a szüleink. Anyukám 3 éve. Tesóm azóta elég fura.

Köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 27. 12:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy akkor ez nála önvédelem ,ez a viselkedés,a kapcsolataiban. Vmi gyászreakció is lehet,késői,v igy jön kirajta,eseteg nem dolgozta fel kellőképpen. Nem lehet tudni. Őszinte részvétem.
2018. ápr. 27. 12:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszélnék vele és szembesíteném, hogy tudom, hogy látja amit írok és, hogy már felnőtt úgyhogy viselkedhetne is úgy. Felhoznám azt is, hogy hogyan hagyta ott a munkahelyét...
2018. ápr. 27. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!