Mit csináljak, hogy a tesóm engedjen játszani a gépén? 16/f
Ő 18 éves, neki sokkal jobb gépe van mint nekem, diákmunkás meg a szülinapi pénzéből vette. Megrendelt minden alkatrészt, és itthon szerelte össze ( intel i5 4460 proci, 2gb-os nvidia videokartya, 4tb hdd, 250gb ssd, 8gb ram, Windows 7 Ultimate rendszer (előszőr win 10-et tett rá, de az nem tetszett neki).
Sok játék van neki rajta (gta san andreas, gta 5, pár need for speed, cs, lol...)
Az én gépemen semmi játék nem fut, core 2duo proci van benne, integralt videokártya, 4gb ram, 150 gb hdd, és win 10, ami nagyon lassú, kb 20 percig kapcsol be.
Vegyél egy használt videókártyát és húzd újra a wint.
Ezután valószínűleg gyorsabb lesz és menni fognak a fent említett játékok (kivéve a gta 5)
Hát az ő dolga hogy megengedi-e. Ha nem, akkor sok mindent nem tudsz tenni.
Ha van lehetőséged menj el te is diákmunkára a nyáron. Abból vehetsz egy faxa gépet.
Kérdés milyen a viszonyotok. Ha nagyon jó, akkor kérdezd meg tőle, hogy pár órára tiéd lehet-e. Esetleg ő játszik, és közösen csináljátok, tehát egyik küldetés az övé másik a tiéd, vagy ahogy puffan. Ha esetleg azért nem adja mert félti a gépét, hogy nehogy valami baja legyen.
Én is saját pénzemböl vettem. Apám gépezett rajta de nem szerettem annyira, mert valamit mindig leszedett rá, hiába ecseteltem hogyan netezzen.
De mindig megengedtem hogy oda üljön.
Nem tudom milyen a tesód, de én olyan vagyok lány létemre,hogy nagyon vigyázok arra amit kapok vagy vettem magamnak. Lehet csak nagyon félti.
Egyébklnt én is azt javaslom hogy gyüjts te is rá pénzt.
Ha jó a gépház,monitor,bill és egér akkor azok maradhatnak és annyival is kevesebb.
Nekem : intel pentium g3420, r7 265x, 8 gb ram, 1tb hdd-m van és vigan elviszi a gtat is. Tény nem highon.
Ha sokat nem tudsz összegyüjteni, akkor is tudsz egy olyasmit mint az enyém összerakni erösségben, csak értelemszerüen az ujabb szériákkal. Bár egy 4 magot azért nagyon javaslok.
Nyáron megyek én is dolgozni, de nekem jóval több pénzt kell összeszednem, ő adó nélkül hozta össze ezt a gépét, egyik ismerősével intézte az lakatrészeket.
A viszonyunk nem valami jó, én nem is tudom a géphez a jelszavat (egyszer kérdeztem, de nem mondta meg. Anyu tudja, mert a tesóm szokott anyunak ncore-ról leszedni valami sorozatokat, és ha a tesóm nincs itthon anyu letölti magának. Mondta az anyu hogy elmondaná nekem a jelszót, de a tesóm amint rájönne meg is változtatná, és akkor már ő sem tudna letölteni...)
Arra gondoltam már, hogy valahogy megkérném, hogy tegyen nekem bele Win 7-et, de annyira rossz már a gép, hogy a sima Youtube videók is akadoznak rajta :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!