Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, hogy a tesóm...

Mit csináljak, hogy a tesóm engedjen játszani a gépén? 16/f

Figyelt kérdés

Ő 18 éves, neki sokkal jobb gépe van mint nekem, diákmunkás meg a szülinapi pénzéből vette. Megrendelt minden alkatrészt, és itthon szerelte össze ( intel i5 4460 proci, 2gb-os nvidia videokartya, 4tb hdd, 250gb ssd, 8gb ram, Windows 7 Ultimate rendszer (előszőr win 10-et tett rá, de az nem tetszett neki).

Sok játék van neki rajta (gta san andreas, gta 5, pár need for speed, cs, lol...)

Az én gépemen semmi játék nem fut, core 2duo proci van benne, integralt videokártya, 4gb ram, 150 gb hdd, és win 10, ami nagyon lassú, kb 20 percig kapcsol be.

2018. márc. 28. 20:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindent nem tudsz tenni, ő gépe.

Nekem is megvolt az az időszakom amikor utáltam hogy hozzáérnek az én gépemhez. Egyszerűen nem szerettem ha turkálnak benne. Másrészt meg úgy voltam, hogy imádok gépezni, ne nekem kelljen már várni a saját gépemre.

2018. márc. 28. 23:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán előbb a kapcsolatotokat kéne rendbe hozni... Én sem engednélek amúgy a saját pénzen vett drága gépen játszani, se senkinek semmit. Ha nincs pénzed újra, akkor arra sincs pénzed, hogy megjavíttasd, ha bármi történik vele. Mindjárt itt a nyár, mehetsz dolgozni. Egy hasonló konfigot 200k körül bőven össze lehet lehet rakni.
2018. márc. 29. 08:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem engedtem, hogy az öcsém játsszon a gépemen, amit három hónap kemény munka után vettem meg.

Mivel egyszer! kérte el laptopomat, mikor az övé tönkrement, estére leszedett rá játékot, meg ezer vírust.

Meg egyébként is, azaz ő tulajdona, megdolgozott érte, megértem, hogy félt.

2018. márc. 29. 10:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Elösször is, ugy épitkezz, hogy ssd, és videokártya. Ha ezeket belerakod a régi gépedbe, érezhetöen jobb lesz. Aztán összerakhatod a pénzt a többire is.

Amugy, igazábol megkérdezheted a tesodat, hogy neked nem lehetne-e okosban összerakni a gépet, ha megvan már rá a pénz.

2018. márc. 29. 20:58
 15/19 anonim ***** válasza:
Anno ballagásomra kaptam egy gépet, hasonló volt a tiédhez, aztán öcsém egy kicsit gyengébbet, mint a te tesódnak van. Irigyeltem, mert neki sok minden futott rajta, nekem meg már a Chrometól is felpörgött a proci. Vettem egy másik gépet. Most nekem van jobb gépem. :D
2018. márc. 30. 06:12
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél használt konzolt.
2018. márc. 30. 08:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nálunk másképp nézett ki. Én vagyok a bátty. 2 ugyanolyan gépet vettem magamnak és öcsémnek. Én kerestem rá meg a pénzt. De ez nem zavart. és több okból is jó volt ez így: nem akarta használni az enyémet, jókat játszottunk együtt multis játékokkal.
2018. márc. 30. 08:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"estére leszedett rá játékot, meg ezer vírust"

Na igen, nekem ez volt a halálom. Én azt szerettem ha rendben van a gép. Nincsenek felesleges, lassító programok, nincsenek vírusok, nincs semmi sallang meg hülyeség. Több nagyon lassú gépet is (1 magos AMD, stb) rendbe vágtam jól beállított XP-vel, kicsi vírusirtóval, böngészővel (Akkoriban az Avira és az Opera aktuális verziói voltak nagyon jók erre).

De legtöbb haveromnál, csajaimnál mit láttam?

Fél óra mire betölt a gép. Persze panaszkodnak, hogy lassú. De 100+ felesleges szar program van beállítva automatikus indulásra. Aztán első dolguk, megnyitják az Internet Explorert amit akkoriban bűnnek számított használni annyira körökkel le volt maradva a többihez képest. Esetleg egy Mozilláig eljutottak. Na de ha megnyílt a böngésző mit láttam? A képernyő felét, komolyan mondom, hogy a felét mindenféle beépülő modulok meg feltelepedett szarok foglalták el. A vírusokról ne is beszéljünk.

De ha hazamentem egyetemről akkor is azzal kezdődött mindig a nap, hogy rendbe tettem a gépet. A család csak töltött mindent ész nélkül.

2018. márc. 30. 10:22
 19/19 anonim ***** válasza:

18-as:

ugyanez a mi családunknál, ismerősöknél.

Ezt nöi hasonlattal ugy tudnám még elmagyarázni, mintha vennél egy edényt, használnák a többiek vagy testvéred és el se mosogatná. Vagy tudnád hogy nem tud fözni és fix hogy odaégeti az alját.

Hajamat tépném.

Tény, hogy a mai világban a tárgyakat szeretjük, az embereket meg tárgyként kezeljük :/

8-as voltam

2018. ápr. 1. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!