Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Apukámmal nemrég összevesztünk...

Molnár Vencel kérdése:

Apukámmal nemrég összevesztünk és eltiltott a géptől, az most mindegy hogy miért. De innentől csak napi 1 órát enged játszani mert szerinte agresszívvé tesz a játék. Hogyan harcolhatnám ki hogy újra normálisan engedjen?

Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
sz*pd le ;)
2014. febr. 14. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Van igaza,respect neki.
2014. febr. 14. 16:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne feleselj apáddal.
2014. febr. 14. 16:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Mármint faterodnak,nem annak az aberráltnak ott elől
2014. febr. 14. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Na jó a francba már hogy valaki mindig közbe ír XD
2014. febr. 14. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Csinálhatsz ám valami értelmeset is a számítógépen!

Ha apád azt látná, hogy tudományos előadásokat nézel az interneten, kétlem hogy eltiltana tőle...

Feltételezem 14év alatti vagy. Anélkül, hogy belemennénk abba, hogy valóban agresszívebbé teszik-e a gyerekeket a vérfröcsögős - tömeggyilkosos játékok: egy gyerek semmi esetre se játsszon ilyenekkel!

2014. febr. 14. 16:38
 7/9 anonim válasza:
Lehet,hogy neki van igaza mert gépfüggő lettél. Le kéne írnod az összeveszés okát.
2014. febr. 14. 17:33
 8/9 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok hozzá tenném. az oka az eltiltásnak az hogy kiraktam egy képet facebookra ami neki nem tetszett és elkezdett üvöltözni, rohad az agyam meg ilyesmiket mondott.. és mikor mondtam neki hogy nem én vagyok az egyetlen a családban akinek rohad, elkezdett ütni, úgy hogy a szám is felrepedt. aztán eltiltott a géptől. köze nincs a függőséghez, csak apám nem normális.
2014. febr. 15. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg nem. Te szegény
2018. márc. 30. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!