Szerintetek normális a tesóm, ha megy anyucihoz minden második kérdéssel itt, hogy én írtam?
Anya gyere, aztán mennek nézni a laptopján. Bármilyen hihetetlen sok kérdés illene rám, de nem én írtam. Aztán képernyő felvételt csinàlnak róla és ki is nyomtatják. 21 és 20 évesek vagyunk.
Az egész úgy kezdődött, hogy 4 éve a tesóm ellopta a teledonomat, azt még nem lehetett lekódolni és pont be voltam lépve ide is.
De amikor még volt tabletom, ami ugye kitette főképernyőre a Facebook üzeneteket, kb. fél éve, úgy ébredtem, hogy az ágyamnál olvasták. Utána meg vitte apàmhoz, hogy én fiúkkal eszélgetek, az meg örjöngöttt.
Mintha a drága kisfia akkora szentlélek lenne, minden második nap részeg.
Biztos 21 és 20 évesek vagytok? A kérdés alapján én max. 15-re tippeltem volna.
Amúgy egyáltalán nem normális. Kb. az egész család nem százas.
Hát jó anyós lesz anyádból! 😁
A privátszféra fogalmát nem ismerik. Mintha 10 éves lennél. Tuti felnőttek vagytok?
Vâljék egészségükre!
De olyannal is meggyanúsítanak, amihez tényleg semmi közöm. Meg ez egy anonim oldal, tényleg mindenki tudni fogja, hogy az én macskámról van-e szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!