Szerintetek normális a tesóm, ha megy anyucihoz minden második kérdéssel itt, hogy én írtam?
Figyelt kérdés
Anya gyere, aztán mennek nézni a laptopján. Bármilyen hihetetlen sok kérdés illene rám, de nem én írtam. Aztán képernyő felvételt csinàlnak róla és ki is nyomtatják. 21 és 20 évesek vagyunk.
Az egész úgy kezdődött, hogy 4 éve a tesóm ellopta a teledonomat, azt még nem lehetett lekódolni és pont be voltam lépve ide is.
De amikor még volt tabletom, ami ugye kitette főképernyőre a Facebook üzeneteket, kb. fél éve, úgy ébredtem, hogy az ágyamnál olvasták. Utána meg vitte apàmhoz, hogy én fiúkkal eszélgetek, az meg örjöngöttt.
Mintha a drága kisfia akkora szentlélek lenne, minden második nap részeg.
2018. márc. 4. 07:04
12/13 anonim válasza:
Hat, tenyleg nem könnyű elhinni, hogy 20 és 21 évesek vagytok, de anyaddal, sőt apáddal(azért őrjöng, mert fiúkkal beszélgetsz?!) is komoly gondok vannak.
13/13 anonim válasza:
Ha nem te írod ki a kérdést amit screenshotolnak akkor mit aggódsz? Kit érdekel mit hisznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!