Nálatok szokás az, hogy a testvéretek csak úgy megjelenik nálatok és ott is alszik?
Figyelt kérdés
A párom nővére bejelentette tegnap, hogy ráér a hétvégén és itt alszik. Nekem hétfőn államvizsgám van és elég rosszul esik, hogy sem a páromat sem a nővérét ez nem érdekli. 1 szobát bérlünk, szóval itt tvznek, dumálnak, amikor át akartam menni a barátnőm üres lakásába tanulni, akkor meg megsértődtek, hogy ők nem is zavarnak, mert direkt nem szólnak hozzám.
Az én nővérem mindig megkérdezi előtte, hogy ráérek e, vagy hogy a párom nem e éjszakás, hogy hétvégén pihenne...
Nagyon hülyén érzem magam...
2018. ápr. 15. 14:59
12/12 anonim válasza:
Ez van, nálunk szokás megbeszélni, ki mikor jön, de van olyan a családban, aki random beállít, mert náluk meg az a módi.
Ezzel nem tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!