Mennyire vagytok szégyenlősek azonos vagy ellenkező nemű testvéretek előtt?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Egyik lány osztálytársam 13 éves öccsével jóban vagyok, és egyszer azt mondta hogy otthon ő és a nővére (az én osztálytársam) egyáltalán nem szégyenlősek, simán levetkőznek egymás előtt. Ez máshol is így van? Írd le hogy nálatok ez hogy működik/működött hasonló korban. Életkort is írjatok :)2017. dec. 25. 20:47
1/24 anonim válasza:
Ha éppen zuhanyozni jövök/megyek én szemrebbenés nélkül mászkálok egy szál faxban, aki néz az néz, nem nagyon hat meg.
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi! Légyszi kort es nemet is írjatok :)
2017. dec. 25. 21:03
3/24 anonim válasza:
Kulturált ember nem járkál és vetkőzik senki előtt meztelenre.
4/24 anonim válasza:
teljesen természetes dolog,nincs ebben semmi,minek szégyenlősködni.
Kuturált ember,ez jó,azért kulturált mert szégyenlős?
Amúgy sem ruhában születünk,és ez a takargatás,meg szégyenlőség nevelés,nagyon is kihat a késöbbiekben a személyiságre mármint negativ irányban.
5/24 anonim válasza:
Húgom előtt simán vagyok ruha nélkül, mindenki más előtt szégyenlős vagyok. (Páromat kivéve persze) 26N
6/24 anonim válasza:
Akkor én sem vagyok kultúrált mert bárki előtt átöltözök. Vonaton is öltöztem már át. Kit érdekel hogy látnak? :D
7/24 anonim válasza:
öcsémmel egy szobában alszunk és le is vetkőzünk egymá előtt
Fiu vagyok
9/24 anonim válasza:
Mi bátyámmal nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt. Oké, nem mutogatjuk magunkat direkt, de amúgy nem gond ha meglátjuk egymást.
16L
10/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Lazán öltözünk, fürdünk, szrunk egymás előtt fiú és lány tesóimmal is. Tizenévesen is így volt. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!