Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szégyenlősek vagytok az (akár...

Szégyenlősek vagytok az (akár ellenkező nemű) testvéretek előtt?

Figyelt kérdés

Szoktatok átöltözni egymás előtt? Jó a kapcsolatotok egymással?

Kort is, nemet is írjatok légyszi. köszi a válaszokat.

2010. júl. 18. 10:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hát annyira vagyunk szégyenlősek, hogy épp nem láttuk egymás..khmm, nemiszervét.:D Én 16/L vagyok, testvéreim : 19/L és 21/F
2010. júl. 18. 10:13
 2/16 anonim ***** válasza:

jó a kapcsolatunk,de attól függetlenül nem öltözök előttük és nem is járkálok egy szál bugyiba meg melltartóba.

16/L

2010. júl. 18. 10:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok szégyenlős. előtte.. 17L 19 F
2010. júl. 18. 10:18
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Én simán leöltözök öcsém előtt, de ő elfordul, teszek rá. :D néha kijön a bunkó belőlem és sógornőm előtt is. Most mért hümmögtök? Elfordul ha nem akarja látni. :D Huszonhat éves vagyok amúgy. Ja, és jóképű :D
2010. júl. 18. 10:18
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Ez nevelés és szokás kérdése. Mi 3an vagyunk testvérek, én most 22 vagyok, nővérem 30, bátyám 32. Simán járkálunk egymás előtt meztelen ,vagy bejön a fürdőbe, ha épp fürdök...mi így szoktuk meg, mert ezt láttuk a családban, ez volt a természetes.

De mondjuk a ritkán látott unokatesóm előtt már nem biztos, hogy meztelenkednék...de testvéreim előtt bármikor!

De vannak olyan családok, ahol még a fehérnemű is tabu.

2010. júl. 18. 10:19
 6/16 anonim ***** válasza:
75%
én is jól megvagyok vele , nem vagyok szégyellős. előtte sokszor alszunk egymás mellet. mind ketten 17 évesek vagyunk és ellenkező neműek
2010. júl. 18. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bár már nem annyira. Öcsém van, aki 20 éves, én 23 vagyok. Kiskorunkban nem volt olyan, hogy szégyenlősködés egymás előtt, csak amikor már elkezdtem kamaszodni. Most már azért kevésbé vagyok ilyen, mióta gyerekem van. Mivel akkor úgy voltam vele, hogy a mellem nem is mell, csak az, amivel enni adok a gyerekemnek, így a családom előtt simán lazán szoptattam (idegenek előtt azért nem), és azóta nincs olyan görcsöm, hogy ha valaki meglát meztelen felsőtesttel, akkor rögtön el kell takarnom magam. Na persze szándékosan nem mutogatom :) De azért gutaütést kapnék, ha az öcsém bugyi nélkül látna :D

Ő viszont... Na hát ő az a típus, aki egy szál semmiben jön ki a zuhanyzóból, utána még szintén ádámkosztümben beáll a tévé elé megnézni, hogy mi mit nézünk, még vagy 10 percig elcseveg, aztán megy gatyát húzni. Szóval ő aztán nem zavartatja magát ilyeneken :D

2010. júl. 18. 10:23
 8/16 anonim ***** válasza:
mi kapcsolatunk is jó (én 16 bátyáim: 24,29),de én nem meztelenkedek előttük,mert szégyenlős vagyok xD amúgy mindenki más itthon simán járkál bugyiba meg minden :D
2010. júl. 18. 10:24
 9/16 anonim ***** válasza:
De azért kérdésem lenne. De nem perverzióból kérdem csak na. azért így magatokban foglaltok állást a tesó töke és a férjetek közöttire szal csak ilyen vélemény szinten magatokban. Vagy srácok ti a barátnőitekével? Komolyan kérdem.
2010. júl. 18. 10:25
 10/16 anonim ***** válasza:
én nem szégyenlősködöm,ő kicsit igen :D én 18l ő 17l
2010. júl. 18. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!