Szégyenlősek vagytok az (akár ellenkező nemű) testvéretek előtt?
Szoktatok átöltözni egymás előtt? Jó a kapcsolatotok egymással?
Kort is, nemet is írjatok légyszi. köszi a válaszokat.
jó a kapcsolatunk,de attól függetlenül nem öltözök előttük és nem is járkálok egy szál bugyiba meg melltartóba.
16/L
Ez nevelés és szokás kérdése. Mi 3an vagyunk testvérek, én most 22 vagyok, nővérem 30, bátyám 32. Simán járkálunk egymás előtt meztelen ,vagy bejön a fürdőbe, ha épp fürdök...mi így szoktuk meg, mert ezt láttuk a családban, ez volt a természetes.
De mondjuk a ritkán látott unokatesóm előtt már nem biztos, hogy meztelenkednék...de testvéreim előtt bármikor!
De vannak olyan családok, ahol még a fehérnemű is tabu.
Igen, bár már nem annyira. Öcsém van, aki 20 éves, én 23 vagyok. Kiskorunkban nem volt olyan, hogy szégyenlősködés egymás előtt, csak amikor már elkezdtem kamaszodni. Most már azért kevésbé vagyok ilyen, mióta gyerekem van. Mivel akkor úgy voltam vele, hogy a mellem nem is mell, csak az, amivel enni adok a gyerekemnek, így a családom előtt simán lazán szoptattam (idegenek előtt azért nem), és azóta nincs olyan görcsöm, hogy ha valaki meglát meztelen felsőtesttel, akkor rögtön el kell takarnom magam. Na persze szándékosan nem mutogatom :) De azért gutaütést kapnék, ha az öcsém bugyi nélkül látna :D
Ő viszont... Na hát ő az a típus, aki egy szál semmiben jön ki a zuhanyzóból, utána még szintén ádámkosztümben beáll a tévé elé megnézni, hogy mi mit nézünk, még vagy 10 percig elcseveg, aztán megy gatyát húzni. Szóval ő aztán nem zavartatja magát ilyeneken :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!