Van testvéretek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú).
Figyelt kérdés
Mennyire szeretitek a testvére(i)teket? Hány tesótok van, és melyik fiú, melyik lány, mennyi idősek, fiatalabbak vagy idősebbek nálad? Ezeket írjátok le! Köszi!2011. máj. 11. 15:23
1/19 anonim válasza:
Nekem három hugom van,azaz négyen vagyunk lányok tesók.Nagyon szeretem őket! 35,30,22,17 évesek vagyunk
2/19 anonim válasza:
Nem velünk él,de van egy féltestvérem apáék részéről.
Nem szeretem,mindenbe beleszól,olyanba is,amihez semmi köze és borzasztó a stílusa.9 éves,szerencsére én idősebb vagyok nála(14 éves vagyok)
3/19 anonim válasza:
Van egy húgom (16) és egy öcsém (6) én meg 20 vagyok. Nem mondanám hogy szeretem őket, de kijövünk.
4/19 anonim válasza:
Van egy bátyám! 33 éves! Szeretjük egymást. Sőt a menyasszonyát is imádom, ő meg szereti a férjem,így sokat járkálunk négyesben.
5/19 anonim válasza:
Van 1 bátyám. Vannak veszekedések MÉG MINDIG , de talán már kezd javulni és azért szeretem igaz nem mondogatom neki :)
22/L 24/F
6/19 anonim válasza:
egy 10 éves kisöcsém van,imádom,ő is engem,én vagyok a példaképe is
de már 5 éve ritkán látom (heti 1x pár óra),mert nem lakom velük
24/N
7/19 anonim válasza:
Van egy 27 éves öcsém.Nagyon szeretem és jól kijövünk.
30/N
8/19 anonim válasza:
Nincs testvérem. Őszintén szólva, nem is akarok.
9/19 anonim válasza:
Igen,egy bátyám.Másfél év van közöttünk(Ő május végén lesz 40 éves,én decemberben leszek 39 éves),és nagyon szeretjük egymást.A nagyobbik fiamnak Ő a keresztapja.
10/19 Szafica válasza:
19 éves bátyám van, 16 vagyok , ő fiú én lány...és hát annyira azért nem jövünk ki jól egymással:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!