Van testvéretek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú).
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
Ja, meg van egy félhúgom is, de még sosem láttam, csak egy fényképet kaptam róla, azt hiszem az is 10 éves. :S
Én Szeretem a tesómat, 1 nővérem van. :D 17 mult.:D
És én nagyon szeretem. (L) Mindent meg lehet vele beszélni.
14/L
nekem 2 tesóm van. Egy fiú és egy lány. A fiú 32 lesz ebben a hónapban, a lány 30.
A bátyámmal mindig jól kijöttem..régebben felnéztem rá, most nem, de nagyon jóba vagyunk Most Amerikában van, de amikor itthon van mindig jókat szórakozunk meg dumálunk együtt.
A nővérem hááát... elég felszínes viszonyunk van.. nem is nagyon beszélgetünk. A lányával kijövök, bírjuk egymást. De a nővéremmel mindig is így volt...
17/L
17 éves lány vagyok, 2 édestesóm van: hugom 14, öcsém 8 éves. A hugommal kiskorunk óta elválaszthatatlanok vagyunk, nagyon sok közös dolgunk van, folyton egyre jár az agyunk. Nagyon szeretem őt. Mindig, ha történik velem valami, egyszerűen nem bírom ki, ha nem oszthatom meg vele rögtön. Közös szobában is lakunk.
Öcsémmel kicsit kevésbé szoros ez a kapcsolat, de ez a korkülönbség miatt van főleg. Ő kiszorul a hugommal alkotott párosunkból valamilyen szinten. De egyébként, ahogy egyre nagyobb lesz, ő is kezdi átvenni a gondolkodásmódunkat, és így alkot véleményt a dolgokról, egyre közelebb kerülök hozzá. De őt is hihetetlenül szeretem.
Van egy féltesóm, bátyám, 26 éves lesz. Nem velünk él együtt, és eddig nagyon ritkán találkoztunk, csak ilyen családi összejöveteleken. De most, hogy korban egyre közelebb kerülök az ő korosztályához, kezd átváltozni a viszonyunk, többet beszélünk, szorosabbá válik a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!