Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van testvéretek? (Kérdésed...

Van testvéretek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú).

Figyelt kérdés
Mennyire szeretitek a testvére(i)teket? Hány tesótok van, és melyik fiú, melyik lány, mennyi idősek, fiatalabbak vagy idősebbek nálad? Ezeket írjátok le! Köszi!
2011. máj. 11. 15:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem van, de sose jöttünk ki jól egymással. Gyerekként sem, és felnőttként sem igazán. Ő fiú én lány. Mióta mindketten szülők lettünk, kicsivel jobb a helyzet, de őszintén szólva totál más világban élünk, a születésünk óta, nagyon mások vagyunk. Ennek ellenére természetesen szeretjük egymást.
2011. máj. 11. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Van. Szeretem, csak anyám néha felhasználja a saját céljaira ellenem, és olyankor az agyamra megy a tesóm, de nem a lénye miatt, hanem azért mert ő van felhasználva ellenem. 1 húgom van, 10 éves, én meg 22 vagyok.
2011. máj. 11. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:55

Ja, meg van egy félhúgom is, de még sosem láttam, csak egy fényképet kaptam róla, azt hiszem az is 10 éves. :S

2011. máj. 11. 15:57
 14/19 anonim válasza:

Én Szeretem a tesómat, 1 nővérem van. :D 17 mult.:D

És én nagyon szeretem. (L) Mindent meg lehet vele beszélni.

14/L

2011. máj. 11. 19:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat. Továbbra is várom a válaszokat!
2011. máj. 11. 19:12
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem 2 tesóm van. Egy fiú és egy lány. A fiú 32 lesz ebben a hónapban, a lány 30.

A bátyámmal mindig jól kijöttem..régebben felnéztem rá, most nem, de nagyon jóba vagyunk Most Amerikában van, de amikor itthon van mindig jókat szórakozunk meg dumálunk együtt.

A nővérem hááát... elég felszínes viszonyunk van.. nem is nagyon beszélgetünk. A lányával kijövök, bírjuk egymást. De a nővéremmel mindig is így volt...

17/L

2011. máj. 11. 19:20
 17/19 anonim válasza:

17 éves lány vagyok, 2 édestesóm van: hugom 14, öcsém 8 éves. A hugommal kiskorunk óta elválaszthatatlanok vagyunk, nagyon sok közös dolgunk van, folyton egyre jár az agyunk. Nagyon szeretem őt. Mindig, ha történik velem valami, egyszerűen nem bírom ki, ha nem oszthatom meg vele rögtön. Közös szobában is lakunk.

Öcsémmel kicsit kevésbé szoros ez a kapcsolat, de ez a korkülönbség miatt van főleg. Ő kiszorul a hugommal alkotott párosunkból valamilyen szinten. De egyébként, ahogy egyre nagyobb lesz, ő is kezdi átvenni a gondolkodásmódunkat, és így alkot véleményt a dolgokról, egyre közelebb kerülök hozzá. De őt is hihetetlenül szeretem.

Van egy féltesóm, bátyám, 26 éves lesz. Nem velünk él együtt, és eddig nagyon ritkán találkoztunk, csak ilyen családi összejöveteleken. De most, hogy korban egyre közelebb kerülök az ő korosztályához, kezd átváltozni a viszonyunk, többet beszélünk, szorosabbá válik a kapcsolat.

2011. máj. 11. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs tesóm. :S

14/L

2011. máj. 11. 21:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs, de nem unatkoztam soha egy percig sem, az unokahúgommal olyan a viszonyom, mintha a tesóm lenne. Sokat vagyunk együtt ,sok a közös program, viszont ha magányra vágyunk, hazamegyünk és kész :) 13/L
2011. máj. 11. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!