Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti viccesnek tartanátok azt,...

Ti viccesnek tartanátok azt, hogy ha a testvéretek azt mondaná, hogy elvágná a torkomat?

Figyelt kérdés
Most biztos lesz aki azt írja, hogy biztos van oka rá azért mondta, és megérdemelném. A tesóm azt mondta, hogy számára olyan idegesítő vagyok, hogy sokszor ezt csinálná velem. Utána emiatt sírtam, és azt mondta, hogy nem értem a poént.
2017. dec. 8. 13:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Okos és értelmes testvéred lehet. Gratulálok neki.

Én nem tartom viccesnek egyáltalán. Ne foglalkozz vele inkább röhögd ki amikor ezt mondja.

2017. dec. 8. 13:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy ez nem vicces.

Azt elképzelhetőnek tartom, hogy nem gyűlöletből mondta, hanem első felindulásból fogalmazott ennyire durván, de akkor sem te vagy a h***le, ha ezt a szívedre vetted.

Sok az olyan testvérkapcsoőlat, ahol nem felhőtlen a szeretet mindkét irányba kölcsönösen, van, ahol ezt kimondják, van, ahol tartják a külvilág felé a látszatot.

2017. dec. 8. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, halálra kacagnám magam...
2017. dec. 8. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekem apukám mondta azt hogy agyonver ha elköltözök itthonról. Amikor anya számon kérte csak annyit mondott hogy viccnek szánta. Szóval átérzem.
2017. dec. 8. 14:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan viccesnek, hogy visszakézből vágnám szájon.
2017. dec. 8. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:

4#: kemény lehetett anyukád, hogy megkérdezte, de Te is kemény vagy, hogy tovább adtad.

Kedves Kérdező, sajnos vannak ilyenek, Te tudod, hogy mennyire komolyan gondolta. Van aki igen és van, aki nem. Az ilyen ro...jon meg, ha ezzel poénkodik. Az enyém is megro...hatna, mert nekem is mondott már hasonlókat.

2017. dec. 8. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem öcsém mondogatta egy időben, hogy öljem meg magam, vagy ha nem, akkor ő fog álmomban. Egy szobában voltunk, neki egy kés volt a párnája alatt.

Azt is mondta, hogy vágjam fel az ereimet, amit egy idő után meg is tettem, odaálltam elé, megtettem, ő meg végignézte. Így egy ideig leszállt rólam. De aztán egyre erőszakosabb lett, fenyegetőzött. Ez addig tartott, míg szét nem vagdostam magam, odaálltam a szüleink elé, ők meg vittek ügyeletre, ahol varrni kellett az alkaromat és a combomat. Ekkor lett vége ennek, pszichológushoz jártunk, öcsémtől elvették a kését, és a szoba helyett a nappaliban alszik, én meg zárt ajtóval, a kulcs is oda van kötve a kilincshez, mert ez a nem normális képes kilökni a lyukból a kulcsot a másik oldalról.

2017. dec. 8. 21:32
 8/11 anonim ***** válasza:
Én irgalmatlanul megverném ha ilyet mondana
2017. dec. 10. 15:09
 9/11 anonim válasza:
Viccek a 21. században...
2017. dec. 11. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
7-es ha ez igaz akkor nagyon kemény. Miért nem az öcsédet viszitek el orvoshoz hogy zárják be? Később majd másokkal ezt meg is csinálja? Amúgy a helyedben én úgy elvertem volna hogy befosik. Kit fenyeget egy kis takony.
2017. dec. 12. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!