Kistestvérek! Hogy viseltétek, mikor a testvéretek elment egyetemre (másik városba)?
A nővérem és köztem 11 év van, bár az enyém nem egyetemre ment, hanem férjhez (másik településre) és bár rossz volt, de kibírtam. El kell fogadni, hogy az élet megy tovább, akár az egyetemi tanulmányokat, akár a családi életet is nézzük.
És akkor még nem volt ám internet, meg mobiltelefon.:)
3év van köztem és a bátyám közt. Én is kiskoromban mindig bátyusos voltam, 14évesen egy másik városba ment tovább tanulni, kollégista volt, én akkor 11 voltam. Nem emlékszek már, hogy hogy viseltem, mert 7éve volt, de egy idő után megszoktam, hogy hétvégente látom, sőt néha még furcsa is ha hétköznap látom :D emlékszek régebben vele és a haverjával mindig társasoztunk (én akartam mindig), és jó, vicces emlékeim vannak ezekről a játékokról. Most lesz harmadéves egyetemista, remélhetőleg végezni is fog tavasszal :D
Sportol az egyetem mellett és a suli mellett is, szóval a hétvégénk részben abból állt/áll, hogy a meccseire megyünk ha van időnk. Most, hogy barátnője van aki 60kmre lakik tőlünk, sokat vannak együtt vagy ott vagy itt. Ez nekem néha fura, és úgy érzem, hogy vissza akarom kapni a bátyámat, és a gyermekkorunkat. Igaz lehet azért akarom, mert egy kicsi "féltékenység" van a részemről a barátnője felé, hogy már az övé is, bármennyire is lett egy kicsivel másabb viselkedése. Ha végez az egyetemmel valószínűleg 60km-re fog költözni, mert már a sport részéről van már ajánlata-hogy melót is tudna találni azt meglátjuk :D
Én manapság azon gondolkodok el, hogy mi van ha mindketten elköltözünk, akkor hogy tartjuk a kapcsolatot. Összefogunk e járni, az esetleges gyerekeink között lesz e jó unokatestvér kapcsolat, vagy hogy mi köztünk meg lesz e.
Köztetek hány év van, és nővér-hug kacsolat vagy közetetek is báty-hug?
18L 21F
Köszönöm a válaszokat :))
A bátyám és köztem 4 év van (lány vagyok)
Nègy èv van köztünk,mindketten lanyok. Szerbiaiak vagyunk,kint tanul Szegeden.
Először rossz volt,de nem csak az miatt,nekem amúgy is az új suli. De aztán megszoktuk az új helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!