Mit gondoltok arról, ha kettő fiú testvér (20-23 évesek) és még együtt fürdenek. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 17:24
31/37 anonim válasza:
Szokatlan, de ettől még nem mondanám, hogy nem normális.
32/37 anonim válasza:
Vegülis, ha nagy kádról van szó, mennyivel más ez, mint ha nyaron a felfújható kerti "medencében" áztatják magukat a családtagok? Ami meg a higiéniát illeti: valószínűleg ebből a szempontból sem durvább, mint egy "szimpla" strandolás.
33/37 anonim válasza:
Egyébként, van haverom, aki utóbbiról akkor szokott le, amikor strandmedencében, találkozott egy "barnamacival".
34/37 anonim válasza:
Semmit, az a lényeg, hogy nekik jó legyen.
35/37 anonim válasza:
Ha felnőttfilmet forgatnak akkor nem, valamiből nekik is meg kell élni. Viszont ha ez egy átlagos otthoni fürdés akkor nagyjából 10 év felett már kifejezetten undorító.
36/37 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, szimpatikus. Ettől függetlenül sosem fürdenék együtt senkivel, de ezt embere válogatja.:D
37/37 anonim válasza:
Szerintem egy egészséges felnőtt embernek, aki szellemileg is egészséges, magabiztos és tisztában van a saját szexualitásával nem kellene, hogy az ilyesmi felháborítson, vagy elbizonytalanítson. Ha olyan jó kapcsolatban vannak,akkor meg különösen nem kell poblémát jelentsen. Barátok között is van olyan, hogy egymást így látják, megy családon belül ez természetes. Annak van vele baja, aki a saját szexualitását nem tudja helyén kezelni, és belemagyaráz.
Higéniailag meg szerintem már át lett tárgyalva. Szerintem azzal sincs probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!