Mit gondoltok arról, ha kettő fiú testvér (20-23 évesek) és még együtt fürdenek. Szerintetek ez normális?
Hiába pontozzátok le,szerintem nagyon higiéniátlan.
Ahogy előttem írta valaki,igen a "seggvízben" mossa meg az arcát és a nemiszervét..
Undorító.
Én még a sajátomban sem fürdenék.
Ha előtte lezuhanyoznak,és úgy fekszenek bele,az nem gáz,de így tele van a víz fekáliával...
"miért egy fürdőben/strandon mitől másabb, jobb? Ott több ezer ember "seggvizében" ázol. A fürdőruha nem véd meg tőle. "
Azért ez nem jó összehasonlítás.
Egyrészt,azért az emberek többsége nem olyan igénytelen,hogy úgy megy a vízbe.
Másrészt nem tisztálkodni megy az ember a vízbe.
Szerintem gyerekeknél is undorító,ahol együtt fürdetik a szülők a gyerekeket.
Két felnőtt embernél különösen gáz...
Nem zakkantak,csak valószínűleg ilyen proli családban nőttek fel,ahol először megfürdenek a gyerekek,utána anya és apa végül X-1 ember mocskában,ugyanabban a vízben.
Szörnyű,de vannak ilyen családok.
Sajnos gyerekkorunkban nálunk is ez volt.
Amikor tini lettem akkor jöttem rá,hogy ez mekkora gáz,de a szüleim még a mai napig képesek így "megfürdeni" egymás után..
"azért az emberek többsége nem olyan igénytelen,hogy úgy megy a vízbe"
Ne legyél már ilyen naiv! :)
A strandon az emberek többsége még annál is igénytelenebb. Bele is pisilnek a vízbe. És ha rájuk jön a hasmars, utána bidé helyett a termálvízbe ugranak be leáztatni.
Jó,én nem járok strandra.
De a vizelet még annyira nem gáz.
De a barna mackót belemosni a vízbe,aztán utána úgy "tisztálkodni",elég gáz.
Ezzel akkor nem lenne baj,ha olyan elterjedt lenne a wc utáni bidé használata.De még akkor is elég gusztustalan.
Bár a kérdező elsősorban nem a higiénia miatt tette fel a kérdést talán..
bezzeg ha fiú lány páros lenne már jönne a károgás
kérdem én , ez mivel jobb? ha zuhanyoznának még ok , mert sport után is van h közösen zuhanyoznak férfiak együtt időhiány vagy spórolás miatt, de ezt nem tudom mire fel?
"Tele van a víz fekáliával" lol 😂 te egész nap nem törlöd ki a segged vagy mi? Mert úgy valóban szaros lesz a víz, de szerencsére a normális ember nem így cselekszik.
Egyébként kérdező, mit pörögsz ezen, mi közöd van hozzá? Nekik jó így, te meg ne szólj bele, gondolom, nem rángatnak be maguk közé. A skandináv országokban vagy pl. Ausztriában, Németországban is természetes sok helyen, hogy az emberek meztelenül szaunáznak és a csobbanót, jakuzzit is úgy használják. Mit össze balhéznál te ott, hogy "te jó ég, vadidegenek pucéran egy medencében"...
Amúgy meg gyerekkoromban én is egy vízben fürödtem a szüleimmel, csak akkor nem, ha megvolt. Na bumm, soha egyikünk sem volt büdös, koszos és fertőzéseink sem voltak. Mi a túróért kell még ebbe is beleszólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!