Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha kettő...

Mit gondoltok arról, ha kettő fiú testvér (20-23 évesek) és még együtt fürdenek. Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 14. 17:24
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
80%
Mivel véleményt kérsz, így azt mondom, hogy szerintem nem normális dolog, viszont ezt nem úgy értem, hogy akkor ők most zakkantak, vagy hasonló. Egyszerűen én nem akarnám ezt csinálni.
2018. ápr. 14. 18:15
 12/37 anonim ***** válasza:
19%

Hiába pontozzátok le,szerintem nagyon higiéniátlan.

Ahogy előttem írta valaki,igen a "seggvízben" mossa meg az arcát és a nemiszervét..

Undorító.

Én még a sajátomban sem fürdenék.

Ha előtte lezuhanyoznak,és úgy fekszenek bele,az nem gáz,de így tele van a víz fekáliával...

2018. ápr. 14. 18:27
 13/37 anonim ***** válasza:
13%

"miért egy fürdőben/strandon mitől másabb, jobb? Ott több ezer ember "seggvizében" ázol. A fürdőruha nem véd meg tőle. "

Azért ez nem jó összehasonlítás.

Egyrészt,azért az emberek többsége nem olyan igénytelen,hogy úgy megy a vízbe.

Másrészt nem tisztálkodni megy az ember a vízbe.

Szerintem gyerekeknél is undorító,ahol együtt fürdetik a szülők a gyerekeket.

Két felnőtt embernél különösen gáz...

2018. ápr. 14. 18:29
 14/37 anonim ***** válasza:
26%

Nem zakkantak,csak valószínűleg ilyen proli családban nőttek fel,ahol először megfürdenek a gyerekek,utána anya és apa végül X-1 ember mocskában,ugyanabban a vízben.

Szörnyű,de vannak ilyen családok.

Sajnos gyerekkorunkban nálunk is ez volt.

Amikor tini lettem akkor jöttem rá,hogy ez mekkora gáz,de a szüleim még a mai napig képesek így "megfürdeni" egymás után..

2018. ápr. 14. 18:31
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

"azért az emberek többsége nem olyan igénytelen,hogy úgy megy a vízbe"

Ne legyél már ilyen naiv! :)

A strandon az emberek többsége még annál is igénytelenebb. Bele is pisilnek a vízbe. És ha rájuk jön a hasmars, utána bidé helyett a termálvízbe ugranak be leáztatni.

2018. ápr. 14. 18:35
 16/37 anonim ***** válasza:
68%
Felnőtt férfiak együtt fürdenek? Mármint meztelenül? Ezt max akkor nevezném normálisnak, ha melegek lennének, de itt testvérekről van szó...el sem tudom képzelni, mi veszi rá őket erre. Nagyon beteg dolognak gondolnám, ha a nővéremmel akarnék együtt fürdeni(lány vagyok).
2018. ápr. 14. 18:36
 17/37 anonim ***** válasza:
28%

Jó,én nem járok strandra.

De a vizelet még annyira nem gáz.

De a barna mackót belemosni a vízbe,aztán utána úgy "tisztálkodni",elég gáz.

Ezzel akkor nem lenne baj,ha olyan elterjedt lenne a wc utáni bidé használata.De még akkor is elég gusztustalan.

Bár a kérdező elsősorban nem a higiénia miatt tette fel a kérdést talán..

2018. ápr. 14. 18:38
 18/37 anonim ***** válasza:
35%

bezzeg ha fiú lány páros lenne már jönne a károgás

kérdem én , ez mivel jobb? ha zuhanyoznának még ok , mert sport után is van h közösen zuhanyoznak férfiak együtt időhiány vagy spórolás miatt, de ezt nem tudom mire fel?

2018. ápr. 14. 18:42
 19/37 anonim ***** válasza:
68%

"Tele van a víz fekáliával" lol 😂 te egész nap nem törlöd ki a segged vagy mi? Mert úgy valóban szaros lesz a víz, de szerencsére a normális ember nem így cselekszik.

Egyébként kérdező, mit pörögsz ezen, mi közöd van hozzá? Nekik jó így, te meg ne szólj bele, gondolom, nem rángatnak be maguk közé. A skandináv országokban vagy pl. Ausztriában, Németországban is természetes sok helyen, hogy az emberek meztelenül szaunáznak és a csobbanót, jakuzzit is úgy használják. Mit össze balhéznál te ott, hogy "te jó ég, vadidegenek pucéran egy medencében"...

Amúgy meg gyerekkoromban én is egy vízben fürödtem a szüleimmel, csak akkor nem, ha megvolt. Na bumm, soha egyikünk sem volt büdös, koszos és fertőzéseink sem voltak. Mi a túróért kell még ebbe is beleszólni?

2018. ápr. 14. 18:52
 20/37 anonim ***** válasza:
28%
#19 Azért szerintem igen erős különbség van a nyilvános fürdőzés és az otthon kettesben kádban fürdős között. Ez baromi b*zis és fura dolog. És itt még csak nemis gyerekekről van szó, gyerekként ki ne fürdött volna együtt a tesóval, vagy szülőkkel? 20-23 éves férfiak már nem épp gyerekek...
2018. ápr. 14. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!