Mit gondoltok arról, ha kettő fiú testvér (20-23 évesek) és még együtt fürdenek. Szerintetek ez normális?
Már bocs, de ki a rosseb vagy te, hogy eldöntsd, hogy mi a búzás és mi nem?
Mellesleg a kérdésben sehol nem szerepelt, hogy fogdosnák, kivernék egymásnak vagy bármi. Abban meg ugyan milyen szexuális töltetű dolog van, hogy fürdenek és közben beszélgetnek? Anyám, milyen világot élünk...lassan már az is homárkodás lesz, ha a strandon látják egymást fürdőgatyában.
" te egész nap nem törlöd ki a segged vagy mi? "
Hát,ha szerinted annyival el van intézve,hogy ki van csak törölve,az a te dolgod.
Attól még,hogy feltörlöm a kutyakakit mondjuk a kőről,ha odakakilt a háziállat,még nem lesz tiszta a kő.
Tudod a kezemet sem csak sima vízzel mosom meg,hanem szappannal is.
Vagy te szappanos nedves törlőkendőt használsz?
Én mindig megmosom,zuhany alá megyek nagy dolog után,és új,tiszta fehérneműt veszek fel.
Aki képes szennyvízben fürdeni,ezzel az erővel a wc kagylóban is megmoshatná az intim testnyílásait...
Barmi betegen hangzodhat , amig nem ismerjuk az embereket , nem tudhatjuk, h mi a helyzet .
En peldaul amikor elvaltam , a lanyom 5 eves volt es egyedul maradtunk ugye , meg sötettöl felt , meg eleinte nem volt csak egy kihúzhatós szoffánk , a vége az lett h egyutt alszunk azóta is .
És kristálytiszta szeretet van köztunk , semmi beteges , egy szent anya gyerek kapcsolat . De lehet furcsan hangzik , h egyutt alszunk , nem tudom
"9, miért egy fürdőben/strandon mitől másabb, jobb? Ott több ezer ember "seggvizében" ázol. A fürdőruha nem véd meg tőle."
Állítottam, hogy a strand jobb? Pont az ilyen dzsuvás emberek miatt nem járok strandra. Ázzanak egymás váladékaiban.
Szerintem semmivel nem furábbak, mint az itt válaszoló "tele van a víz fekáliával" "egymás seggvizében fürdenek" emberek.
Ilyen embereknél azért elgondolkozom, hogyan képesek életben maradni. Elvégre a fűbe sem hemperedhetsz le, hiszen tele van fekáliával. A buszra, villamosra sem szállsz fel, mert azt is szaros kézzel fogdosta mindenki össze. De még a papír pénz is csupa szar.
Amúgy valahol viccesnek tartom, hogy milyen társadalmi elvárásoknak vagyunk kitéve és hogy megbélyegzik az embereket. Saját magunkat szorítjuk be mondvacsinált "normák" közé.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tarsasagi-elet__9251..
#9, te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!