13 éves nagyobb lány testvér által, , terrorizált, , /egyfolytában piszkált 3 éves kishúggal, pszchiológiaiag lesz valami baja?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 10. 18:00
14/19 A kérdező kommentje:
Lol annyira szánalmasok vagytok igen is erős gimibe járok nem nem találtam ki semmit se magamról ha valakinek nem tetszik amilyen vagyok nyugodtan el lehet húzni köszpusz
2018. ápr. 17. 17:08
15/19 A kérdező kommentje:
Ja és k*r vára hetedikes vagyok
2018. ápr. 17. 17:11
16/19 anonim válasza:
Ha már épp itt vagy, megkérdezném: vajon miért törölték az összes kiírt kérdésed? Biztosan a válaszolók miatt. Megsúgom: nem, a stílusod miatt, amit épp az előzőkben megint bemutattál. :)
17/19 anonim válasza:
Milyen jó dolog az internet,mindenki milyen bátor már névtelenül a monitor mögött, a valóságban meg valahogy így van: Alig hallhatóan: "Csókolom! Meg tetszene tudni mondani,hogy...?
18/19 A kérdező kommentje:
16
Senki se kérdezett kicsim
2018. ápr. 17. 17:45
19/19 anonim válasza:
Nézd #16-os, Téged már becézget. ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!