Mit tennétek a helyemben? Tudnátok választani a párotok és a családotok között ha úgy alakulna, és ha igen hogy döntenétek?
Én a helyedben a családom választanám. Valószínűleg, hogy nagyobb az élettapasztalatuk és féltenek, jogosan. A család amúgy is azért van, hogy összetartson és ha gáz van, akkor felnyissák a másik szemét és megvédjék. Ha te ezt nem tudod értékelni, akkor nem is érdemled.
Az, hogy mennyire igaz a "birtokolni akar", te tudod, de ha ténylegesen létezik, akkor menekülj, mert csak pokol lesz az életed, mivel te nem tárgy vagy, amit birtokolni lehet, viszont ha hagyod, akkor fog, és egész életed egy merő ellenőrzésből fog állni, és még a barátnőddel sem találkozhatsz, mert biztos, hogy megcsalod. Egy önálló lélegzetvételed sem lehet majd, mert "máshogy vetted a levegőt, biztos másra gondolsz. stb.". Hát kell neked ez?
Itt sokan írják, hogy mindenki a férjét választaná. Ez szép és jó, csakhogy ez a srác nem a férje, még nem is éltek együtt, hogy rendesen kiderüljenek olyan dolgok, amik csak együttélésnél derülnek ki, pl. hogy ki mit tud tolerálni és mennyire tud alkalmazkodni.
Nagyon ritka az, amikor az első szerelem összejön és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Honnan tudod, hogy ez a pasi nem ver át? Tudod te, hogy hányan járták már meg úgy, hogy évekig jártak, sőt akár együtt is éltek, mégis szakítás lett a vége, mivel kiderült, hogy rosszul választottak? Te meg egyből mérget veszel egy 1 éves kapcsolatra.
Amúgy nem ártana leírni, hogy konkrétan min vesztek össze, voltak-e egyéb, kisebb nézeteltérések, ki mit mondott a másiknak, hogy ennyire nagy harag lett.
Gondolom a szülők rákérdeztek a srácnál és szembesítették a hibáival és ez neki nem tetszett. De jó lenne részletesebben tudni a sztorit.
Én a páromat választottam... a családom épp elégszer bizonyította, hogy felőlük meg is halhatnék - kivétel 2-3 ember köztük -, úgyhogy nem volt kérdés. :)
Beszélek velük, nem fordítottam hátat (velük ellentétben), ám szőrmentén, általános témákró, és NULLA magánéleti dolgokról.
29n
Tudni kene min vesztek ossze,hany evesek vagytok.
De termeszetesen a csaladom valasztanam,foleg ha csak 1 eve vagyok együtt valakivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!