Mit tennétek a helyemben? Tudnátok választani a párotok és a családotok között ha úgy alakulna, és ha igen hogy döntenétek?
Tudni kéne min vesztek össze. Mindenesetre azt szokták mondani,nem mondom ki, de az a lényeg hogy a pali elhagyhat bármikor, de a szüleid mindig a szüleid lesznek. Az már rég nem jó, ha választanod kell, hogy a családod vagy a pasid. Nem vall érett viselkedésre, hogy nem hajlandó békülni, legalább miattad kellene legalább elviselnie őket. Közben meg tudom, milyen érzés szerelmesnek lenni, így ez most nagyon nehéz lehet neked. Hát csajszi, nagyon nem irigyellek. Szerintem ne válassz, maradjon az az opció, hogy ő nem jár hozzátok, te mész hozzá, majd ha készen áll rá hogy elviselje a szüleid, megy hozzád. De ha már nem bírod kezelni a helyzetet, gondold végig, melyik fél mit adott, a szüleid felneveltek és szeretnek téged nagyon, mindennél jobban, a barátod is szeret gondolom, de ezer másik fiú van még, viszont a szüleid mindig a szüleid lesznek. Beszélj a fiúddal, hogy miattad legyen már felnőtt.
20/L
Hány évesek vagytok? Min vesztek össze?
Én nem hoznék be olyan személységet a családba, akiben nem bízhatnék meg maradéktalanul. Ebbe az is bele tartozik, hogy családomnak is bíznia kell benne. Nem engedném magam olyan szituációba, hogy választanom kelljen, mert _nem_ akarom, hogy ilyen szituációba keverdjek, mint te. Pontosan úgy, ahogy a gyerek és a házastársam között sem akarok választani soha, amiért szintén sokat kell tenni.
Szerintem még éretlen vagy egy komoly párkapcsolatra, ha sikerült összekaparnod egy ilyen embert és még ezt a szösszenetet sem tudod megoldani.
27/F feleséggel és gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!