Ti belemennétek egy ilyen alkuba?
Testvéremnek van egy háza amibe van két lakás. Az egyikbe ő lakik a másik meg üres de felújításra szorul.Viszont felajánlotta nekem , hogy ha felújítom valamennyire akkor lakhatok benne 5 évig mert addig úgyse tervezi eladni. Miután pedig eladta azt a pénzt amit belefektettem a felújításba azt kifizetné nekem.
Mit gondoltok jó ötlet? Ha igen mire ügyeljek ilyenkor ?
Azt senki nem vette észre, hogy ingyen lakhatna ott...5 évig?
Az ha 30 ezer albival számolsz, 1.8 milliót spórol meg a testvér...
Ha nekem a tesóm felajánlaná, hogy ingyen ottlakhatok egy kis lakásában, csak fel kell kicsit újítanom, nekem nem lenne pofám visszakérni az egész összeget, az biztos.
Össze kéne tenned a két kezed, hogy van olyan rendes a nővéred, hogy ingyen lakhatsz ott és még a pénzed is visszaadja a végén...nem is számolva azzal, hogy használod az egész házat, tehá mindennek az értéke romlik is eközben, hiszen minden kopik.
Derítsd ki, mennyiért lehetne kiadni a lakást albiba 5 évre. Számold ki, mennyibe kerül a felújítás. Ha a javadra billen a mérleg, én szépen csöndben maradnék a helyedben és nem azon gondolkodnék, hogy a nővérem át akar verni, mert épp most kínálta fel, hogy segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!