Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális hogy a testvérem...

Normális hogy a testvérem direk azokat a kajákat eszi meg amiket szeretek?

Figyelt kérdés
Bátyámnak különleges érzéke van ahoz, hogy a fogára való dolgokat 1 nap alatt megegye, a másikra való tekintet nélkül. Pl.: Anya hozott haza nutellát, én is nagyon szeretem és ő is. Megbeszéltük hogy mivel másnap palacsinta lesz ezért nem eszünk belőle, tartalékoljuk. Erre Ő 20p múlva 3 szelet vastagon megkent nutellás kalácsot evett. Koradélután fele pedig kanállal ette a banánhoz. Direk előlem eszi meg? 15 éves létére hogy nem bírja tűrtőztetni magát legalább 1 napig? Én eltartalékoltam a nagy üvegnyit karácsonykor (mind ketten kaptunk 1-1 üveggel), és ő is vigyázott rá. Bezzeg amikor közös, akkor ,,két pofára" tömi magába. Anyával is kiszúrt már. Anya ugye kapott 1 üveg csipkebogyólekvárt erdélyből, és legközelebb csak 1 év múlva tud megint beszerezni. 1hétig vigyázgatott rá, lassan eszegette. Egyik este bátyám meglátta hogy anya eszik, odament és egy kanálnyit rákent egy FALAT(!) kalácsra. Anya kérdezte tőle h mióta szereti a csipkebogyólekvárt, erre azt felelte: ,,hogyha te szereted akkor én is", és mit nem törődve anya figyelmeztető szavaival, miszerint takarékoskodjon vele, nagy mosollyal ette tovább, minden harapásra egy kanál lekvárt rákent, el is fogyott az üveg. Normális ez?

2018. febr. 21. 16:54
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, hát egy ilyen tényleg nem ártana :'D
2018. febr. 24. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!