Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális hogy a testvérem...

Normális hogy a testvérem direk azokat a kajákat eszi meg amiket szeretek?

Figyelt kérdés
Bátyámnak különleges érzéke van ahoz, hogy a fogára való dolgokat 1 nap alatt megegye, a másikra való tekintet nélkül. Pl.: Anya hozott haza nutellát, én is nagyon szeretem és ő is. Megbeszéltük hogy mivel másnap palacsinta lesz ezért nem eszünk belőle, tartalékoljuk. Erre Ő 20p múlva 3 szelet vastagon megkent nutellás kalácsot evett. Koradélután fele pedig kanállal ette a banánhoz. Direk előlem eszi meg? 15 éves létére hogy nem bírja tűrtőztetni magát legalább 1 napig? Én eltartalékoltam a nagy üvegnyit karácsonykor (mind ketten kaptunk 1-1 üveggel), és ő is vigyázott rá. Bezzeg amikor közös, akkor ,,két pofára" tömi magába. Anyával is kiszúrt már. Anya ugye kapott 1 üveg csipkebogyólekvárt erdélyből, és legközelebb csak 1 év múlva tud megint beszerezni. 1hétig vigyázgatott rá, lassan eszegette. Egyik este bátyám meglátta hogy anya eszik, odament és egy kanálnyit rákent egy FALAT(!) kalácsra. Anya kérdezte tőle h mióta szereti a csipkebogyólekvárt, erre azt felelte: ,,hogyha te szereted akkor én is", és mit nem törődve anya figyelmeztető szavaival, miszerint takarékoskodjon vele, nagy mosollyal ette tovább, minden harapásra egy kanál lekvárt rákent, el is fogyott az üveg. Normális ez?

2018. febr. 21. 16:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
59%

Apro betukkel megsugom, hogy csipkebogyolekvar nem csak egy egyszer terem evente.

Direk előlem eszi meg? Nem eloled, hanem mindenki elol. Pofatlan zabagepnel mindegy hogy kie a nutella vagy lekvar, csak o zabalhassa meg. Az ilyenek fognak majd koleszba/munkahelyen hashajtos kajat lopni...

2018. febr. 21. 18:45
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
igazan tekintettel lehetne arra, hogy mas is szeretne az etelekbol adni, ez szimpla belpoklossag es pofatlansag. az, hogy nem all hegyekben a nutella, azt jelenti, igenis " sporolni " kell vele, es ez akkor is igy lenne normalis, ha 10 uveg lenne otthon. szerintem uljetek le vele beszelgetn, es mondjatok el neki, hogy nem az a helyzet, hogy sajnaljatok tole az etelt, hanem hogy pazarloan, nem tul gazdasagosan fogyaszt. lehetne kicsit tudatosabb is, es ennek semmi koze az anyagi helyzethez. az etelt meg kell becsulni, nem kell mindent azonnal lekuldeni a belunkbe. hatha megerti!
2018. febr. 21. 18:50
 13/31 anonim ***** válasza:
77%

Párom volt ilyen, amikor 3 éve összeköltöztünk: minden édeset bezabált, amit talált, hiába próbáltam elrejteni már a végén. :D

Meg is van a böjtje; felszedett 25+ kilót, a mai napig fogyózik és edz, én meg a piszka testemmel azt eszem, amit akarok.

Tesód csak 15 éves, kamaszodik és nyúlik, de nem lesz mindig ilyen. Egyszercsak felröppen jópár kiló plusz, szép lassan kigömbölyödik és nyúzhatja magát az edzéssel.

Bunkóság a folyamatos elzabálás.

2018. febr. 21. 19:36
 14/31 anonim ***** válasza:
25%
hány kilósak vagytok?
2018. febr. 21. 19:36
 15/31 anonim ***** válasza:
71%

Apropó.

Az eredeti Nutella rohadt drága. Senkinél sem áll hegyekben; mi sem élünk rosszul, de én csak a Lidl-ben vagy Tescóban kapható, ún. "utánzatot" veszem, ami ugyanolyan, ha nem jobb, mint a Nutella. Tehát a testvér bunkóságának semmi köze a család anyagi helyzetéhez...

2018. febr. 21. 19:39
 16/31 anonim ***** válasza:
10%
Boccs az offért utolsó, de miért veszel ilyen cukros szarokat a családodnak? Konkrétan minőségi éhezés így táplálkozni. Inkább egy kevés cukorral/cukor nélkül készített házi lekvár... de ilyen utánzatokért is kár a pénz. Kb. 60%-a csak cukor...
2018. febr. 21. 20:10
 17/31 anonim ***** válasza:
88%
csipkebogyolekvar nem csak egy egyszer terem evente - csipkebogyólekvár SOHASEM terem :D
2018. febr. 21. 21:33
 18/31 A kérdező kommentje:
#9-es! csipkebogyólekvár tényleg nem csak egyszer van, de az erdélyit csak egyszer van lehetőségünk beszerezni. A létminimum megvan, nem arról van szó, hogy nyomorgunk, csak a anya nem szívesen veszi meg azt a drága nutellát, ha 2 nap alatt elfogy.
2018. febr. 21. 22:02
 19/31 A kérdező kommentje:
#10- es én 51, bátyámat nem tudom. Miért is kérded?
2018. febr. 21. 22:03
 20/31 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvan... De hogy evente csak egyszer lehet szerezni enyhe tulzas. Ha akarja adok en 2 uveggel is, amit egyedul is megehet.
2018. febr. 21. 22:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!